Računalništvo, telefonija
25.02.2021 09:32
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrivamo, kako do čiste slike s spletnimi kamerami White Shark

Še vedno naše vsakdanje življenje prilagajamo ukrepom za preprečevanje širjenja okužb, kar velja tudi na delovnem področju. Za nemoteno ekipno delo potrebujemo kakovostno spletno kamero, za katero pa ni potrebno odšteti veliko zelencev.
Spletna kamera White Shark Owl poskrbi za kakovostno in čisto sliko
Spletna kamera White Shark Owl poskrbi za kakovostno in čisto sliko

Za delo ali šolanje od doma, roko na srce, ne potrebujemo vrhunske spletne kamere, ki so opremljene z najnovejšimi USB standardi in zajemajo 60 sličic na sekundo. Kamere visokega ranga so namenjene res zahtevnim uporabnikom in tistim, ki lahko globoko sežejo v žep. Cenovno ugodna rešitev, ki vseeno nudi vrhunsko kvaliteto, so spletne kamere podjetja White Shark.

Spletne kamere z vrhunsko sliko in nizko ceno

Predstavljamo dva najbolj priljubljena modela, ki v svojem cenovnem razredu ponujata največ.

Spletna kamera White Shark Owl vas bo navdušila s Full HD kakovostjo snemanja posnetkov, kar pomeni, da bo zajela sliko v ločljivosti 1920 x 1080. To je več kot dovolj za nemoteno domačo uporabo, tako za delo kot tudi za prenašanje igranja iger za začetnike. Kamera podpira ročno ostrenje slike, kar omogoča uporabo kamere v različnih situacijah. Pod podstavkom kamere lahko zasledite posebno oblikovan navoj, ki vam omogoča namestitev na vsa standardna tripod stojala. Spletna kamera Owl je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi in deluje na povezavi USB 2.0, kar pomeni, da za delovanje ne potrebujete najnovejše USB vmesnike.

Spletna kamera White Shark Cyclop je v marsičem podobna sestrskemu modelu Owl – sliko prav tako zajema v Full HD ločljivosti, deluje preko najbolj razširjenega USB vmesnika 2.0 in je združljiva z vsemi operacijskimi sistemi. Za razliko od modela Owl, ima ta model zaslonko, ki jo enostavno pripnete na ogrodje vašega zaslona. Napredni slikovni senzor poskrbi za 30 zajetih sličic na sekundo, Hi-Fi digitalni mikrofon pa za jasen zvok med pogovorom na Zoomu in Skypu.

Za udobno in neboleče sedenje potrebujete …

… gaming stole White Shark, ki jih lahko dobite v rdeči, rumeni in nekoliko bolj nevtralni črno-beli barvi. Na izbiro imate stole z dodatno podporo za ledveni in vratni predel hrbtenice, ki jih lahko kadarkoli višinsko prilagodite ali odstranite. Naslon lahko nagnete do 180 stopinj, za bolj pravilno držo pa poskrbite z zaklepom nagiba. Naslone za roke prav tako lahko nastavljate po višini, pri nekaterih modelih jih lahko vrtite tudi levo in desno.

Ker se gaming stoli počutijo osamljeni brez gaming mize, vas bo zagotovo zanimala miza White Shark Fire Shadow. Miza ima vgrajeno RGB LED osvetlitev, ki dopolni vsak gaming kotiček. Vaše gaming slušalke lahko počivajo na vgrajenem obešalniku, žejo pa lahko kadarkoli potešite s plastenko vode, ki jo enostavno odložite na držalo za pijače. Računalniške kable lahko skrijete v posebej izvrtano luknjo s plastičnim pokrovom in tako poskrbite za čisti videz mize.

Za še več uporabnih izdelkov za delo ali učenje od doma in tudi za igranje najnovejših iger skočite v spletno trgovino TechTrade.


Prijavi napako v članku