Telefoni
31.05.2014 08:48

Deli z drugimi:

Share

Razkrite prve fotografije in podatki mobilnika HTC Remix!

Pametni mobilni telefon HTC Remix bo zlahka prepričal tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike!
Pametni mobilni telefon HTC Remix bo zlahka prepričal tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike!

Podjetje HTC bo v Sloveniji od sredine junija 2014 pri vseh mobilnih operaterjih ponudilo v prodajo kompaktni mobilni telefon Remix oziroma bolje poznan pod tržno oznako One mini 2. Novost se bo prikupila predvsem ljubiteljem kompaktnih mobilnih naprav, saj je opremljena s 4,5-palčnim (11,4-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk. Velikost in koničasti robovi mobilnega telefona se odlično prilagajo roki, žepu ali torbici, tako da je novi mobilnik videti odlično, še boljši pa je za uporabo.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona HTC Remix bo zlahka prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike, saj bo opremljena s 4-jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 400, sistemskim pomnilnikom kapacitete enega gigabajta in digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov točk. S sprednjo kamero ločljivosti pet milijonov točk so visokokakovostni avtorportreti zagotovljeni, samosprožilec pa nam bo zagotovil dovolj časa za pripravo.

Na pametnem mobilnem telefonu HTC Remix bo nameščen mobilni operacijski sitem Android 4.4 KitKat z grafičnim vmesnikom Sense 6. Piko na i pa bo dalo še kakovostno ohišje iz aluminija, ki bo na voljo v ledeno srebrni in jantarsko zlati barvi. Mi seveda ob tem upamo, da novost ne bo pretirano draga.


Prijavi napako v članku