Igre
13.08.2020 20:39

Deli z drugimi:

Share

Razkrit prvi dodatek za Doom Eternal

Za igranje razširitve ne bo potrebno imeti Doom Eternal.
Za igranje razširitve ne bo potrebno imeti Doom Eternal.

V sklopu znamenite igričarske konvencije Quakecon, ki se je minuli vikend odvila izključno preko spleta, so očetje prvoosebnih streljank id Software razkrili prvo enoigralsko razširitev za peklensko uspešnico Doom Eternal.

Dodatek nosi naslov The Ancient Gods in bo izšel v več delih. Trenutno še ni znano, kdaj bo prvo poglavje na voljo ter kako hitro si bodo sledila nadaljevanja, je pa luč sveta že ugledal prvi video dražilnik. Ta sicer traja le dobrih 30 sekund in posledično ne razkrije veliko, a zagotovo lahko pričakujemo sveže lokacije in nekaj novih demonov.

The Ancient Gods Part One bo prvi konkretni napovednik dobil konec meseca, 27. avgusta na kölnskem Gamescomu, ki ga bo moč v živo spremljati preko spleta na številnih platformah in družbenih omrežjih.

Doom Eternal je sicer izšel 20. marca letos za PC, PlayStation 4, Xbox One in Google Stadio, v pripravi pa so tudi različice za Nintendo Switch, PlayStation 5 ter Xbox Series X. Čeprav igra daje nekoliko več poudarka zgodbi kot predhodni Doom, vseeno navduši z izpiljeno igralnostjo, dinamičnimi strelskimi obračuni in dovršeno tehnično platjo. Več pa lahko preberete v naši recenziji.


Prijavi napako v članku