Računalništvo, telefonija
31.12.2018 12:07

Deli z drugimi:

Share

Razkrit prvi celovit videoposnetek izdelave avtomobila Tesla Model 3

Postopek izdelave električnega avtomobila Tesla Model 3 je nadvse zanimiv.
Postopek izdelave električnega avtomobila Tesla Model 3 je nadvse zanimiv.

Podjetje Tesla Motors že v drugi polovici leta 2016 predstavilo nadvse zanimivi električni avtomobil, ki si ga bo lahko privoščila širša skupina voznikov, saj je bila cena postavljena na preračunanih 31 tisoč evrov. Kljub relativno nizki maloprodajni ceni bo avtomobil Tesla Model 3 še vedno ponujal vse najboljše, kar lahko pričakujemo od električnih avtomobilov. Doseg z novim avtomobilom bo vsaj 320 kilometrov, kar bo dovolj za tiste, ki se vsak dan odpravljajo na delo v večja mesta.

Da bi lahko kupci še bolje spoznali električni avtomobil Tesla Model 3, so pri podjetju javnosti predstavili videoposnetek, ki prikazuje celoten proizvodni postopek avtomobila. S pomočjo videoposnetka lahko namreč prvič doslej pogledamo v notranjost proizvodnje linije, pri čemer je za izdelavo tega videoposnetka podjetje Tesla Motors izbralo rdečo različico novosti. Posnetek se prične z zgolj podvozjem vozila, ki mu nato sledi postavitev kablov, montaža armaturne plošče s prepoznavnim velikim zaslonom na dotik pa vse do zaključnih del na električnem vozilu.

Posnetek izdelave električnega avtomobila Tesla Model 3 je bil posnet v obratu Fremont v ameriški zvezni državi Kalifornija. Ta pa je na voljo za ogled na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi http://bit.ly/How-Model3-gets-made. Verjamemo, da boste nad njim navdušeni.


Prijavi napako v članku