Računalništvo, telefonija
23.11.2018 09:57
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Raise3D Pro 2 Plus izbran za najboljši 3D-tiskalnik z veliko prostornino

Pred kratkim smo z vami delili rezultate izbora portala All3dp najboljšega 3D-tiskalnika za izobraževalne ustanove. Izbirali so tudi najboljši 3D-tiskalnik za tiste, ki želijo profesionalno napravo s katero bodo lahko producirali velike, resnično velike 3D-objekte. Z vami s ponosom delimo zmagovalca 3D-tiskalnikov z veliko prostornino za tiskanje. To je naš Raise3D Pro2 Plus.
Raise3D Pro 2 Plus izbran za najboljši 3D-tiskalnik z veliko prostornino
Raise3D Pro 2 Plus izbran za najboljši 3D-tiskalnik z veliko prostornino

Navajajo, da Raise3D Pro2 Plus združuje odličen delovni proces z veliko prostornino. Tiskalnik je tako velik, da se vanj zlahka skrije otrok ali dva, vendar naj vas velikost ne zavede ali ustraši. Vse na napravi predstavlja strokovnost, profesionalnost. Močni materiali, trdna konstrukcija in kakovostni deli ter veličasten dizajn. Že sam pogled na Z-os, zajetno palico iz kovin industrijskega razreda, razkriva nivo kakovosti tiskalnika.

Pohvalili so tudi programsko opremo naprave, »Ideamaker«, s katero so fine nastavitve in razrez datotek preprosti in enostavni.

Ocenili so, da je Raise3D Pro2 Plus idealna naprava za delo v laboratoriju, na fakultetah in v proizvodnji; kjer bo služil še dolgo po nakupu, saj je izredno zanesljiv.

Pravi »kapitalec« med tiskalniki se ponaša s prostornino 305 mm x 305 mm x 605 mm.

Konica ekstrudorja lahko doseže neverjetno temperaturo 300 stopinj Celzija, kar skupaj z zaprto komoro omogoča 3D-tisk tako z materiali, ki slovijo kot težavni kot s kovinskimi kompoziti (ob menjavi šobe). Z os ima natančnost do 10 mikronov, Korak motorja v X – Y smeri pa 0,78 mikrona, kar lahkotno zagotavlja izredno natančen tisk z izjemno resolucijo. Z Raise3D Pro2 Plus napravo lahko torej izdelujete produkte visoke kakovosti. Zaradi njegove voluminozosti pa lahko tiskate tudi večje prototipe.

Tisto s čimer se radi pohvalijo lastniki Raise3D naprav pa je tudi njegova zanesljivost ob daljših tiskih, več stourni tisk je namreč mala malica za to izjemno napravo.

Znamko Raise3D v Sloveniji zastopa podjetje iTehLab d.o.o., pod svojo blagovno znamko 3D-TISK ZA VSE. Na spletni strani navajajio, da so zvesti navdušenci že od samega začetka in prve serije naprav Raise3D; če imate glede naprave kakšno vprašanje, se obrnite na njih in z vami bodo delili svoje izkušnje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iTehLab d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iTehLab d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iTehLab d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku