Računalništvo, telefonija
14.02.2017 15:10
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Radi imamo naprave!

Radi imamo naprave!
Radi imamo naprave!

Tako se glasi prodajna akcija kitajskega spletnega trgovca Gearbest, pri katerem so ob dnevu zaljubljencev pripravili posebno ponudbo raznovrstnih tehnoloških izdelkov po znižanih cenah. Zakaj bi si valentinovo ljubezen izpovedovali samo s klasičnimi darili kot so rože in bonbonjere, ko pa lahko to naredite tudi z bolj praktičnimi in zabavnimi pripomočki?

Kot nalašč za romantične večere v dvoje so ustvarjeni digitalni predvajalniki, projektorji in zvočniki, s katerimi si lahko kar v domači dnevni sobi pričarate pravo kino vzdušje (minus moteča množica neznancev). Pravite, da vaša simpatija svoj prosti čas najraje preživlja ob igranju iger? Pridružite se ji! Tudi igranje iger je bolj zabavno v dvoje. Še posebej, če s seboj na zmenek prinesete kakšen dober igričarski pripomoček, na primer mehansko tipkovnico ali atraktivno miško.

Ker živimo v digitalni dobi, si ljubezniva sporočila dostikrat izmenjujemo tudi preko pogovornih aplikacij in programov. Zato seveda potrebujete dostop do interneta. Kot nalašč imajo pri Gearbestu tudi bogato ponudbo mrežne opreme, s katero zagotovo ne boste nikoli ostali brez signala. Ne nazadnje pa lahko svoji srečni izbranki pripravite tudi glasbeno zbirko romantičnih pesmi in filmov, ki jih posnamete na zunanji podatkovni nosilec (trdi disk ali USB ključ) in jih ga pustite pred vhodnimi vrati.

Ponudba Gearbesta je resnično obširna, v njej pa boste zagotovo našli nekaj s čimer boste ogreli srce svoje izbranke ali izbranca.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku