Računalništvo, telefonija
29.10.2018 08:00

Deli z drugimi:

Share

Rabljen računalnik, a kot nov

... Ob nakupu računalnika verjetno skoraj praviloma pomislite na novega. Pa veste, da to še zdaleč ni edina možnost? Računalniki, profesionalno očiščeni vseh podatkov in z novo naloženo licenčno programsko opremo so lahko odlična in bistveno cenejša alternativa ..
Njihove obnovljene računalnike imajo tudi v inovativnem slovenskem podjetju, ki postavlja nove standarde v letalski industriji – Pipistrel.
Njihove obnovljene računalnike imajo tudi v inovativnem slovenskem podjetju, ki postavlja nove standarde v letalski industriji – Pipistrel.

Pred nakupom računalnika, ki ga kupujemo zase ali za podjetje, smo pogosto v dilemi – koliko odšteti, kakšno zmogljivost potrebujemo in kako dobiti čim več za svoj denar. Prav zato so zelo zanimiva možnost rabljeni računalniki, a kaj, ko ponavadi nimajo garancije in lahko samo upamo, da bo vse delovalo tako, kot bi moralo. Z obnovljeno opremo podjetja Recosi takšnih skrbi ne boste imeli, saj vam ta nudi 12 mesecev garancije in zastonj servis v primeru navšečnosti. Obnovljeno opremo ponujajo podjetjem, šolam, neprofitnim organizacijam, študentom in drugim končnim uporabnikom, ki želijo prihraniti pri nakupu. Njihove obnovljene računalnike imajo tudi v inovativnem slovenskem podjetju, ki postavlja nove standarde v letalski industriji – Pipistrel.

Obnovljeno računalniško opremo Recosi pridobi od večjih podjetij, ki so zaradi konkurenčnosti primorana imeti najnovejšo računalniško tehnologijo. Pri tako pogostih nadgradnjah starejših računalnikov več ne potrebujejo, Recosi jih odkupi, tovarniško obnovi, fizično očisti in po potrebi zamenja določene dele, da dobi opremo najvišjega kakovostnega razreda. Na računalnikih je naložen tudi svež licenčen operacijski sistem Windows 10 Pro. Tako si lahko omislite računalnik priznanih znamk, kot so HP, Dell, Asus, Acer, Lenovo, Toshiba in mnoge druge, vendar po do 70 odstotkov nižji ceni v primerjavi z novimi.

Zakaj izbrati obnovljeno:

-dolga življenjska doba (Serijske napake so najtežje prepoznavne, saj se pogosto pojavijo po mesecu uporabe, ker pa so obnovljeni računalniki to obdobje že prestali, ste lahko brez skrbi),

– velik prihranek (namesto 1000 evrov boste odšteli 500 evrov ali manj),

– svetovanje (prodaja@recositech.com),

– najvišja kakovost,

– pripravljeni za uporabo,

-skrb za okolje (takšen nakup je za razliko od nakupa novega računalnika do narave dosti bolj prijazen, saj oprema ne konča na smetiščih).

Podjetje Recosi je bilo ustanovljeno leta 2014, trenutno pa je prisotno na Irskem, v ZDA in v Sloveniji. Decembra 2015 so podpisali tudi pogodbo o sodelovanju z zavodom Misss (Techsoup Slovenia), s katerim želijo neprofitnim organizacijam ponuditi vrhunske računalnike po ugodni ceni in jim s tem zagotoviti novejšo opremo za njihovo delo. Več o podjetju lahko najdete na njihovi spletni strani www.recositech.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku