Programska in razvojna orodja
06.04.2009 06:31
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi pisarniški paket za Android

Mobilni pisarniški paket Documents To Go je sila enostaven in priročen za uporabo!
Mobilni pisarniški paket Documents To Go je sila enostaven in priročen za uporabo!

Podjetje HTC je pred kratkim v sosednji Italiji pričelo s trženjem mobilnika G1, ki je opremljen z velikim zaslonom občutljivim na dotik in polno tipkovnico, ki je varno shranjena v hrbtnem delu naprave. Kar telefon ločuje od podobnih izdelkov je povsem nov operacijski sistem in vgrajena programska oprema, zasnovana na odprti kodi in tesno povezana s spletnimi storitvami družbe Google.

V kolikor si lastite omenjeni telefon, potem vam bo zagotovo prišel v poštev novi mobilni pisarniški paket Documents To Go, ki omogoča branje, spreminjanje in izdelavo dokumentov, ki so združljivi s pisarniškim paketom Microsoft Office. Novinec podpira vse formate pisarniškega paketa Office 2007 (docx, .xlsx in .pptx) in priljubljeni format .pdf podjetja Adobe.

Mobilni pisarniški paket Documents To Go je mogoče kupiti preko spletne prodajalne Android Market po akcijski ceni dvajset ameriških dolarjev. Z nakupom vsekakor ne gre odlašati, saj naj bi se njegova maloprodajna cena kmalu zvišala na trideset dolarjev.

Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Prijavi napako v članku