Telefoni
22.10.2013 11:17

Deli z drugimi:

Share

Prvi komercialni oglas za Applov novi iPhone 5S

Podjetje Apple je pripravilo prvi reklamni oglas za novi iPhone 5S, v katerega je pričakovano vključilo izjemno priljubljeni model z zlato obarvanim ohišjem. Oblikovalci podjetja iz Cupertina so v njegovo pripravo vložili veliko truda, zato so s strani številnih uglednih marketinških hiš že prejeli veliko pohval.
Pametni mobilni telefon Apple iPhone 5S je prevzel lovoriko najzmogljivejšega na modrem planetu!
Pametni mobilni telefon Apple iPhone 5S je prevzel lovoriko najzmogljivejšega na modrem planetu!

Applov pametni mobilni telefon iPhone 5S je dobesedno obnorel kupce širom sveta, čeprav je novinec, bolj kot ne, v osnovi enak njegovemu predhodniku. Kupce je še posebno prevzel model z zlato obarvanim ohišjem, saj so njegove zaloge pošle že v nekaj minutah tako v fizičnih trgovinah kot na spletu (http://goo.gl/0rCzRA). Zato ne preseneča, da ga je podjetje Apple vključilo v prvi reklamni oglas za novi iPhone 5S.

Oblikovalci podjetja Apple so v pripravo prvega reklamnega oglasa za pametni mobilni telefon iPhone 5S vložili veliko truda, zato so s strani številnih uglednih marketinških hiš že prejeli veliko pohval in priznanj. Pri podjetju iz Cupertina pa seveda računajo na to, da bodo na račun reklamnega oglasa pridobil še več kupcev novega mobilnika, saj je prodaja njegovega cenejšega modela iPhone 5C bolj kot ne porazna.

Pri tem velja še omeniti, da bosta težko pričakovana Applova pametna mobilna telefona iPhone 5C in iPhone 5S v Slovenijo prispela v petek, 25. oktobra. Ker bo število naprav omejeno, bo zanju po vsej verjetnosti potrebno čakati več ur v vrsti pred izbranimi prodajalnimi.

Prvi reklamni oglas za novi iPhone 5S si oglejte spodaj oziroma na povezavi http://bit.ly/maket-5s.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku