Računalništvo, telefonija
18.01.2008 15:49

Deli z drugimi:

Share

Prvi brezplačni pravni e-priročniki »za telebane«

Z začetkom leta 2008 spletni center Informiran.si začenja s povsem svežim projektom brezplačnih in interaktivnih “hitrih pravnih e-priročnikov”, ki je v Sloveniji popolna novost. Projekt so pomagali spraviti k življenju tudi OZS, GZS, portal Najdi.si in časnik Finance ter drugi, za kar se jim ekipa portala Informiran.si še enkrat lepo zahvaljuje. Priročniki so v elektronski obliki in jih je moč brezplačno dobiti na spletni strani Informiran.si. Prvih 9 e-priročnikov je že izšlo, ostali pa bodo izšli v prihodnjih mesecih. Z njihovo pomočjo bodo avtorji pravno znanje in njegovo praktično uporabo še bolj približali vsem ljudem in podjetjem (še posebej nepravnikom).

Uporaba e-priročnikov se splača:
– VELIK PRIHRANEK ČASA s hitrim informiranjem o postopkih, določilih, nasvetih, z brezplačnim pravnim posvetom in koristnimi povezavami
– ENOSTAVEN JEZIK, pravni priročniki so napisani v poljudnem jeziku, ki ga bo razumel vsak uporabnik
– PRIHRANILI BOSTE KAR NEKAJ 100 €, ki bi jih porabili za strokovne nasvete oz. morebitne negativne posledice zaradi nepoznavanja zakonodaje

Kaj so HITRI PRAVNI E-PRIROČNIKI?
Hitri pravni e-priročniki so BREZPLAČNI priročniki, ki (na 10 do 20 straneh) rešujejo različne pravne situacije. Enostavno in jasno opisujejo postopke, razlagajo najpomembnejša pravila in pasti naše zakonodaje ter opozarjajo na najpogostejše probleme in napake v praksi.

Pravni e-priročniki so nastali z namenom, da posamezniku predstavijo pravno ureditev v določenih življenjskih situacijah in mu omogočijo, da marsikateri pravni problem reši sam, ne da bi za to potreboval drago pomoč odvetnika ali pravnega strokovnjaka. Vsak, ki se znajde pred pravnim problemom, naj si najprej prebere pravni priročnik (brezplačen), ki obravnava konkretno situacijo, in se informira o tem, kaj mora storiti. Na podlagi tistega kar izve, lahko sam reši marsikateri problem, za katerega bi pri odvetniku ali drugem pravnem strokovnjaku odštel več 100 €. Še več, uporabnik se bo lahko brezplačno preko spleta posvetoval s strokovnjaki in izmenjal izkušnje z drugimi uporabniki.

S pomočjo pravnega e-priročnika si posameznik zagotovi boljšo pravno varnost, saj se informira o zakonskih pravilih ter postopkih in se s tem lahko izogne marsikateri nevšečnosti (tudi finančni).

Postanite sam svoj pravnik s pomočjo pravnih e-priročnikov!

Najdite priročnik, ki je namenjen prav vam
Namenjeni so tako pravnim kot fizičnim osebam. Poznavanje njihove vsebine koristi tako direktorjem, podjetnikom, kadrovnikom, poslovnim sekretarkam, vodjem pravnih služb, kot tudi kupcem nepremičnin, premičnin, avtomobilov, delavcem, socialno ogroženim in tudi tujcem.

E-priročniki so veliko več kot samo priročnik. Vsebujejo:
– Opise postopkov,
– Hitri pregled pravnih določil,
– Dostop do tako iskanih pravnih dokumentov,
– Možnost brezplačnega posveta na pravnem forumu,
– Brezplačno mesečno obveščanje o pomembnih novostih,
– Hitre povezave do pristojnih organizacij in koristnih povezav

Priročniki vam bodo pomagali v številnih življenjskih situacijah:
– Kako zaposliti / odpustiti delavca, katere pravice pripadajo delavcu v delovnem razmerju
– Kako napisati oporoko, kakšna so pravila dedovanja
– Kako ustanoviti d.o.o., postati samostojni podjetnik
– Kako do razveze zakonske zveze
– Vse o podjemni pogodbi (pogodbi o delu)
– Kako najeti/oddati, kupiti/prodati stanovanje, (izide v prihodnjih mesecih)
– Kako prodati/kupiti motorno vozilo (izide v prihodnjih mesecih)
– Kako najhitreje doseči vpis v zemljiško knjigo, v sodni register (izide v prihodnjih mesecih)

Ker so priročniki interaktivni, bodo uporabniki končno na enem mestu dobili večino informacij, znanja in povezav za hitrejšo rešitev svoje življenjske (pravne) situacije. S tem bodo prihranili veliko časa, nepotrebnih stroškov in dragocenih živcev.

Kolikšna je cena priročnika?
Nič! Hitri pravni e-priročniki so BREZPLAČNI in jih je mogoče v elektronski obliki dobiti na spletni strani www.informiran.si.


Prijavi napako v članku