Programska oprema
29.06.2005 08:53

Deli z drugimi:

Share

Protivirusni program Antigen za zaščito poštnih strežnikov


Zaščita za MS Exchange.

Sybari Software predstavlja protivirusni program Antigen za zaščito poštnih strežnikov Microsoft Exchange in Lotus Domino. Program preverja vsa odhajajoča in prihajajoča elektronska sporočila ter se posodablja samodejno in ne potrebuje nikakršnega nadzorovanja. Za še večjo varnost omogoča tudi uporabo protivirusnih programov različnih proizvajalcev.

Antigen zaustavi zlonamerno programsko opremo in nezaželeno e-pošto, še preden ta doseže končne uporabnike. Računalnikom ni treba izvajati protivirusnega pregledovanja, s čimer se celotne zmogljivosti uporabijo za izvajanje uporabniških programov in poslovnih aplikacij. Antigen tako kljub učinkoviti zaščiti pred škodljivo programsko kodo ne vpliva na storilnost in poslovanje podjetja. Sybari ponuja protivirusne rešitve za poštne strežnike Microsoft Exchange in Microsoft SharePoint ter za Lotus Domino, za prehode SMTP in sisteme za trenutno sporočanje.

Sybari Software, ki ga je pred kratkim prevzelo podjetje Microsoft, nudi vrhunsko zaščito strežnikov za sporočanje in skupinsko delo več kot 10.000 organizacijam po vsem svetu. Kupci se za Sybarijeve rešitve Antigen odločajo, ker so nadgradljive in omogočajo vgradnjo protivirusne zaščite neposredno v omrežje. Z več kot 10 milijoni uporabnikov je Sybari eno vodilnih podjetij na področju zaščite sporočilnih sistemov.


Prijavi napako v članku