Računalništvo, telefonija
27.08.2018 12:18
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prostorni pomnilniški ključ za smeško nizko ceno!

Pomnilniški ključ USB kapacitete 64 gigabajtov je lahko naš že za 10,41 evrov.
Pomnilniški ključ USB kapacitete 64 gigabajtov je lahko naš že za 10,41 evrov.

Čeprav danes skorajda vse podatke za deljenje in prenos shranjujemo v računalništvu v oblaku, tu pa tam nastane potreba po shranjevanju podatkov na pomnilniški ključ USB. To še posebno drži v primeru, ko je ključna hitrost dostopa do podatkov kjerkoli in kadarkoli. Medtem ko so bili še pred časom pomnilniški ključi veliki, moteči in dragi, danes temu ni več tako.

Pri spletnem trgovcu Cafago pa so s pričetkom akcijske prodaje pomnilniškega ključa USB Netac U352 dokazali, da lahko te pomnilniške medije dobimo že za zelo nizko ceno. S kuponom »PS5612« (brez narekovajev) je lahko 64 gigabajtni pomnilniški ključ Netac U352 naš že za zgolj 10,41 evrov. Z nakupom seveda ne gre odlašati, saj akcija velja le do konca meseca septembra.

Pomnilniški ključ Netac U352 kapacitete 64 gigabajtov je združljiv s podatkovnim vmesnikom USB 3.0 ter je izdelan tako iz kovine kot umetne mase. Ključek lahko uporabljamo na vsakem osebnem računalniku z nameščenim operacijskim sistemom Windows, Linux in macOS. Pomnilniški ključek bomo lahko za nameček brez težav prenašali naokoli, saj meri le 66,7 x 19,5 x 8,2 milimetrov in tehta zgolj 27 gramov. Poleg tega je ta seveda odporen tudi na padce in udarce.


Prijavi napako v članku