24.05.2011 13:51

Deli z drugimi:

Share

PRONET iStore Data Vault

PRONET iStore Data Vault
PRONET iStore Data Vault

Zanesljivo online varnostno shranjevanje in obnova podatkov

Si predstavljate življenje brez svojih podatkov?

Naredite Backup!

Začnite s centraliziranim upravljanjem varnostnega kopiranja in zaščitite svoje podatke s storitvijo SecureDataVault™.

Testirajte 14 dni brezplačno.

POSEBNA PONUDBA: Ob nakupu produkta PRONET iStore Data Vault zaščitite podatke prve tri mesece brezplačno!

V današnji informacijsko usmerjeni družbi so podatki vse pomembnejši za nemoteno poslovanje podjetja. Posledično se povečuje tudi skrb, ki jo posvečamo varovanju podatkov. Z povečanjem pozornosti, ki jo namenjamo varovanju naših podatkov pa seveda naraščajo tudi stroški.
Danes si težko predstavljamo da podjetja, kljub relativno visokim stroškom, ne bi ustrezno skrbela za svoje podatke.

Ker se v podjetju PRONET KRANJ zavedamo visokih stroškov varovanja podatkov, ponujamo našim strankam cenovno ugodno, zanesljivo in za uporabnika enostavno rešitev švicarskega podjetja iStor Secure IT, t.i. on-line backup.

Storitev iStor SecureDataVault™ (iStor SDV) poskrbi za varnost vaših podatkov, saj se podatki shranjujejo na treh geografsko ločenih lokacijah z vso potrebno redundanco, ki zagotavlja dosegljivost podatkov v vsakem trenutku.

Rešitev je zanimiva, saj stranka plačuje samo za dejansko shranjene podatke, ki pa se pred prenosom deduplicirajo in komprimirajo tako, da je dejanska poraba prostora zmanjšana na minimum. Cena je odvisna od količine podatkov in ne od števila računalnikov ali strežnikov s katerih shranjujete podatke. Tak način plačevanja po porabi pomeni velike prihranke.

Prav tako rešitev podpira različne vrste podatkov (SQL, Oracle, Exchange, …) tako, da vam ni potrebno plačevati dodatne programske opreme in modulov za backup. Pri tej rešitvi tako ni dodatnih stroškov s posodobitvami programske opreme, nakupov dodatnih licenc, strojne opreme (tračne enote, diskovne kapacitete, …) in podobno.

Rešitev je primerna tako za zaščito podatkov na strežnikih kot tudi na namiznih in prenosnih računalnikih ne glede na to kje se nahajajo.
Rešitev je namenjena tako malim in srednjim podjetjem kot tudi velikim korporacijam, ki imajo visoke zahteve za varnost njihovih podatkov.

iStor SDV vam omogoča popolno in enostavno zaščito podatkov v realnem času, tako lokalno kot tudi na oddaljenih lokacijah. Ponujamo zanesljivo, centralizirano rešitev za varnostno kopiranje, ki odgovornim za IT in lastnikom podjetij odpravi vsakršne skrbi povezane z zaščito najpomembnejšega imetja njihovih organizacij – njihovih podatkov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Pronet Kranj, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pronet Kranj, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku