Računalništvo, telefonija
18.09.2015 13:04

Deli z drugimi:

Share

Pro Evolution Soccer 2016: Najboljša športna igra 2015

Pro Evolution Soccer 2016: Najboljša športna igra 2015
Pro Evolution Soccer 2016: Najboljša športna igra 2015

Pravkar je izšla Konamijeva nogometna simulacija Pro Evolution Soccer 2016. Težko pričakovana igra, katere osnovna ideja vnovič temelji na realizmu in pristni izkušnji ob igranju, je bila na sejmu Gamescom 2015 proglašena za najboljšo športno igro letošnjega leta in je tako že drugo leto zapored v soju vseh žarometov popolnoma nadigrala svojo konkurenco.


Misija se nadaljuje: PES 2016 nadaljuje svojo lanskoletno poslanstvo in želi doseči status »prelepe igre«. Igra se zavzema za osupljiv realizem, ki ga dopolnjujejo napete tekme med več igralci, in želi doseči nadvse kvalitetno igralno izkušnjo pod okriljem Konamijeve mantre »Igrišče je naše«.


Umetna pamet, prava pamet: Igralci bodo lahko že po prvi tekmi videli osupljivo individualnost in razsežnost različnih načinov igranja vseh ekip ter njihovih igralcev. Posledično igra z odliko ilustrira vrhunsko nadgrajene ID sisteme igralcev in ekip, kar PES 2016 povzdigne na popolnoma novo raven realizma.


Gibanje: Že po prvi tekmi bodo kaj hitro postali očitni novi fizikalni elementi, ki nudijo prerivanje med skoki in širši spekter boja za žogo, pa tudi boljši nadzor nad liki med situacijami eden na enega in izboljšano predstavo vratarjev.


Razvoj animacij: Močno izboljšani animacijski elementi in nivo podrobnosti takisto ne razočarata. Igra namreč vsebuje trikrat več animacij kot lanskoletni PES. Dodani so bili tudi nadrobni estetski elementi, kot je na primer letenje trave ob stiku s talno površino ob brcanju žoge.

Poleg tega pa kot uradni zastopnik igre na našem tržišču ponujamo tudi posebno omejeno izdajo ‘Aniversary Edition’, ki je izšla ob 20 obletnici igre. V ‘Aniversary editionu’ boste poleg kupa in-game dodatkov prejeli tudi posebno kovinsko škatlo.


O igri Pro Evolution Soccer 2016:

RAZVIJALEC: PES Productions
ZALOŽNIK: Konami
IZID: 17. september 2015
PLATFORME: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
NAČINI IGRANJA: Enoigralski, večigralski
ŽANR: Športna simulacija
KRITIKE: 9/10 (GamesRadar+), 9/10 (Game Spot), 9/10 (Game Informer)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku