Projektorji
20.05.2021 10:58

Deli z drugimi:

Share

Privoščite si hišni kino

Projektor Optoma vam pričara občutek kina doma in neverjetno igralno izkušnjo.

Ogromna slika

To je glavni razlog, da se odločimo za projekcijo! Igralci na televiziji so videti večji kot v resnici. Zapolnite lahko svoje celotno vidno polje in si ustvarite popolnoma doživeto izkušnjo – na 254 cm lahko vidite vsak pramen las, vsako bilko trave. Na veliki sliki se še najbolj pokažejo vse prednosti ločljivosti 4K UHD in projektorji Optoma lahko ustvarijo sliko velikosti do 762 cm. Na voljo so v ločljivosti 4K UHD (3840 × 2160).

Prijetneje za oči

Morda mislite, da bi lahko tako velik zaslon slabo vplival na vaše oči. Pravzaprav je ravno obratno. Če zapolnite večji odstotek svojega vidnega polja z manjšo splošno svetlostjo, je velik zaslon dejansko prijetnejši za gledanje, slika pa te potegne vase ravno tako, kot v kinu.

Prostor in namestitev

Za uporabo projektorja potrebujete zgolj električno vtičnico, ravno površino in dovolj prostora. So lahki in prenosni, zato jih lahko odpeljete tudi k prijateljem na igranje iger ali filmsko noč na prostem. Očarajte svojo družino in prijatelje s projektorjem za hišni kino iz ponudbe na www.centerprojekcije.si in si pričarajte nepozabne skupne trenutke.

Projektorji s kratkim in ultra kratkim dometom so idealni za ljubitelje iger, saj ustvarjajo veliko sliko iz zelo kratke razdalje. Igralci torej stojijo za projektorjem in s tem ne “mečejo senc” na projekcijo.

Zvok

Večina projektorjev za hišni kino ima vgrajen zvočnik – kot nalašč za priključitev zvoka in predvajanje. Za zahtevnejše pa je na voljo avdio izhod, na katerega lahko povežete zunanji zvočni sistem.

Priporočamo idealen par

Večkrat nagrajeni projektor CinemaX P2 z ultra kratkim dometom ponuja nepozabno sliko ločljivosti 4K UHD digitalnega kina v udobju vašega doma. Laserska tehnologija zagotavlja natančno in resnično reprodukcijo barv z obsežno pokritostjo DCI-P3 – kot nalašč za poustvarjanje izkušenj velikega zaslona. Opremljen z najnovejšo tehnologijo in funkcijami se CinemaX P2 ponaša z združljivostjo HDR, izpopolnjeno obdelavo slike PureMotion, ki odpravlja zameglitev pri gibanju slike, glasovnim nadzorom in vgrajenim predvajalnikom medijev. Ima vse sodobne priključke in pametne funkcije, kot je predvajanje slike iz mobilnega telefona ali tablice. Ne pozabimo omeniti Dolby Digital 2.0, odličen zvok in vrhunske nizke tone. V času, ko ga ne uporabljate aktivno, vam za ozadje lahko prikazuje info zaslon, na primer vreme in uro ali živo sliko.

Za najboljši kontrast in svetlost priporočamo, da projektor CinemaX P2 uporabljate s 100-palčnim projekcijskim platnom Optoma ALR101 s fiksnim okvirjem. Platno je zasnovano tako, da ne odbija svetlobe okolice in omogoča gledanje v katerem koli delu dneva. Njegova posebna površina aktivno odseva samo projicirano sliko, kar ustvari visok kontrast in barvno nasičenost, hkrati pa preprečuje, da bi zaradi svetlobe iz okolice bila slika bleda.

Pri podjetju Lestra, d.o.o., Center Projekcije, si lahko naročite svoj hišni kino. V kolikor imate še kakšen dvom, si oglejte predstavitev v njihovi demo sobi in odločitev ne bo težka. Zaloge po akcijski ceni so omejene, zato pohitite in si svoj hišni kino pričarajte čim prej. Več najdete na www.centerprojekcije.si (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
projektor

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več