Računalništvo, telefonija
10.03.2011 13:18
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prisluhnite vsaki podrobnosti: Logitech razkriva prostorske zvočnike gledališke kakovosti

Zvočniki Logitech za prostorski zvok Z906, ki so nasledniki nagrajenih zvočnikov Logitech Z-5500, ponujajo zvok 5.1 za filme, igre in glasbo.
Logitech Z906
Logitech Z906

Da boste lahko slišali vsako podrobnost v svojih filmih, igrah in glasbi, je Logitech razkril prostorske zvočnike Logitech Z906. S 500 vati (RMS) moči nosijo zvočniki za prostorski zvok Logitech Z906 certifikat THX® ter nudijo doživetje zvoka gledališke kakovosti v udobju vaše dnevne sobe.

“Navdušeni smo, da lahko potrošnikom ponudimo naslednika visoko priznanemu sistemu zvočnikov Logitech® Z-5500 Digital 5.1,” je povedal Mark Schneider, podpredsednik in generalni direktor Logitechove poslovne enote za zvočne sisteme. “Zvočniki za prostorski zvok Logitech Z906 so logičen razvoj prostorskih zvočnikov in prepričani smo, da bodo postali nepogrešljiv del vaše dnevne sobe.”

Prostorski zvočniki Logitech nudijo 500 vatov (RMS) moči ter omogočajo gromovit zvok, ki lahko strese vašo hišo. Najnovejši Logitechovi zvočniki so izpolnili stroge standarde delovanja za pridobitev certifikata THX — tako ste lahko prepričani, da bo vaša zabava zvenela kot bi morala.

Za vaše digitalne Dolby ali DTS kodirane zvočne zapise vgrajen digitalni 5.1 dekoder omogoča natančen prostorski zvok — od bučanja množice do korakov tik za vami. Če imate radi bas, ki trese hiše, nizkotonski zvočnik s stransko bas-reflex odprtino zagotavlja 165 vatov čistega basa brez popačenj. Prostorski zvočniki Logitech pa pretvorijo dvokanalni stereo zvok v potopitveno doživetje prostorskega zvoka.


Zvočniki za prostorski zvok Logitech Z906 ne le zvenijo dobro, ampak so tudi narejeni tako, da ustrezajo postavitvi vaše obstoječe dnevne sobe. Istočasno lahko priključite do šest avdio naprav — vključno z vašo televizijo, DVD-jem, DVR-jem, Blu-Ray predvajalnikom, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPod in celo vašim osebnim računalnikom oz. prenosnim računalnikom Mac. S svojim zlahka berljivim zaslonom in elegantno obliko upravljalnik izgleda lepo z vašim hišnim sistemom za zabavo.

Da vam bo lažje, vam brezžični daljinski upravljalnik omogoča nadzorovanje svojega slušnega doživetja, ne da bi pri tem zapustili udobje svojega kavča. Satelitski zvočniki, ki jih je mogoče zmontirati na steno, pa pretvorijo vsako sobo v domači kino.


Pričakuje se, da bodo zvočniki za prostorski zvok Logitech Z906 na voljo v ZDA in Evropi marca 2011 po predlagani maloprodajni ceni 349 eur.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EVENTUS SISTEMI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EVENTUS SISTEMI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EVENTUS SISTEMI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku