Digitalizacija
03.05.2021 14:22
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prijave v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki 2021 odprte samo še do 14. maja!

Letošnje tekmovanje WEBSI Spletni prvaki, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji, bo v primerjavi s preteklimi leti še toliko bolj posebno, saj Spletni prvaki praznujejo že 10 let soustvarjanja edinstvenih zgodb o digitalnih presežkih.

V okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2021 bodo letos že deseto leto zapored razglasili najboljše projekte na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji. V duhu epidemije koronavirusa bo podobno kot lani tekmovanje skoraj v celoti, od prijav projektov v tekmovanje do ocenjevanja, potekalo na daljavo. Tekmovalni del so dopolnili z novo kategorijo »Login«, ki bo vključevala digitalne projekte, ki zahtevajo prijavo.

114-članska žirija

Letošnje tekmovanje ocenjuje kar 114-članska žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualnem poročilu. Žiriji bo letos predsedovala Ana Praprotnik, direktorica marketinga, Sava Turizem d. d.

Letos kar 24 kategorij

Tekmovanje za WEBSI Spletne prvake letos poteka v kar 24 kategorijah, skupaj z vzporednimi tekmovanji pa bo podeljeno kar 32 nagrad.

Zaključek z WEBSI dnevom

Projekt bodo sedaj že tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne nagrade, ki bodo razkrile, kdo je letos najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor. Vsi projekti in njihovi ustvarjalci ter ključne osebe iz sveta slovenskega digitala bodo predstavljeni v dosjeju WEBSI Digitalni presežki Slovenije, ki bo prav tako izšel na ta dan. Kako je bilo na WEBSI dnevu 2020, si lahko ogledate v galeriji.

Projekte lahko v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki prijavite vse do petka 14. maja.

Vas zanima več iz te teme?
Websi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več