Digitalizacija
03.05.2021 14:22
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prijave v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki 2021 odprte samo še do 14. maja!

Letošnje tekmovanje WEBSI Spletni prvaki, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji, bo v primerjavi s preteklimi leti še toliko bolj posebno, saj Spletni prvaki praznujejo že 10 let soustvarjanja edinstvenih zgodb o digitalnih presežkih.

V okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2021 bodo letos že deseto leto zapored razglasili najboljše projekte na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji. V duhu epidemije koronavirusa bo podobno kot lani tekmovanje skoraj v celoti, od prijav projektov v tekmovanje do ocenjevanja, potekalo na daljavo. Tekmovalni del so dopolnili z novo kategorijo »Login«, ki bo vključevala digitalne projekte, ki zahtevajo prijavo.

114-članska žirija

Letošnje tekmovanje ocenjuje kar 114-članska žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualnem poročilu. Žiriji bo letos predsedovala Ana Praprotnik, direktorica marketinga, Sava Turizem d. d.

Letos kar 24 kategorij

Tekmovanje za WEBSI Spletne prvake letos poteka v kar 24 kategorijah, skupaj z vzporednimi tekmovanji pa bo podeljeno kar 32 nagrad.

Zaključek z WEBSI dnevom

Projekt bodo sedaj že tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne nagrade, ki bodo razkrile, kdo je letos najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor. Vsi projekti in njihovi ustvarjalci ter ključne osebe iz sveta slovenskega digitala bodo predstavljeni v dosjeju WEBSI Digitalni presežki Slovenije, ki bo prav tako izšel na ta dan. Kako je bilo na WEBSI dnevu 2020, si lahko ogledate v galeriji.

Projekte lahko v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki prijavite vse do petka 14. maja.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Websi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več