Igre
08.06.2019 08:09

Deli z drugimi:

Share

Prihaja nova igra v seriji Darksiders

Genesis se umika iz ustaljenih tirnic franšize Darksiders.
Genesis se umika iz ustaljenih tirnic franšize Darksiders.

Po številnih neuradnih razkritjih, je avstrijski založnik THQ Nordic sedaj tudi uradno napovedal novo poglavje priljubljene domišljijske sekljačine Darksiders. To nosi podnaslov Genesis in bo, za razliko od prejšnjih treh delov, akcijsko igranje vlog iz ptičje perspektive, nekako v slogu legendarnega Diabla.

Razvoj tokrat prevzema mlada ekipa Airship Syndicate, med drugim sestavljena iz ustvarjalcev prvih dveh iger Darksiders, ki je pred dvema letoma debitirala z dobro sprejeto potezno RPG-jevko Battle Chasers: Nightwar. Osrednjo vlogo prihajajočega poglavja sodobne upodobitve štirih jezdecev apokalipse pa tokrat prevzema jezdec Strife, ki s pomočjo brata Wara želi obvarovati človeštvo pred Luciferjevim opustošenjem.

Darksiders: Genesis uradnega datuma izida še nima, a znano je, da bo na voljo za PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch in Google Stadia. Več informacij pa bržkone lahko pričakujemo naslednji teden na sejmu E3. Za zdaj se bomo zadovoljili s prvim dražilnikom, ki so ga oboževalci serije sprejeli odprtih rok in že prikaže nekaj trenutkov naravnost razburljive igralnosti.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku