Telefoni
22.06.2009 11:00
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pričarajmo si rajsko vzdušje

Nokia 5130 XpressMusic
Nokia 5130 XpressMusic

Vodilni svetovni proizvajalec mobilnih telefonov Nokia nadgrajuje svojo ponudbo v seriji XpressMusic. Vroča novost letošnjega poletja je Nokia 5130 XpressMusic, ki ponuja vse, danes nepogrešljive mobilne funkcije, ob tem pa največ pokaže pri predvajanju glasbe. Kjerkoli že boste, si boste s slušalkami ali zmogljivimi vgrajenimi zvočniki pričarali rajsko vzdušje. V Sloveniji je vsestransko uporabna Nokia 5130 XpressMusic med mobilnimi operaterji na voljo le pri Tušmobilu, in to že za 1 €.

Predvajanje glasbe je z mobilnimi telefoni postalo nepogrešljiv del dinamičnega načina življenja. Ob tem želijo mobilno osveščeni uporabniki nemoteno brskati po spletu, pošiljati elektronsko pošto, fotografirati in snemati zanimive dogodke ali pa v koledar vpisovati rojstne dneve prijateljev. Mobilni telefon Nokia 5130 XpressMusic združuje vse to. Aparat je preprost za uporabo, njegov največji adut pa je zagotovo predvajanje glasbe z mp3 predvajalnikom ali FM radijskim sprejemnikom z RDS-om. Glasba lahko doni iz slušalk ali visoko kakovostnih vgrajenih zvočnikov, za dodatno uporabnost aparata pa poskrbi standardni avdio izhod. Fotografije ali video posnetke lahko ustvarite z digitalno kamero, ločljivosti dveh milijonov pik, in jih takoj pošljete z MMS sporočilom, elektronsko pošto ali objavite na katerem od priljubljenih spletnih portalov.

Mobilni telefon Nokia 5130 XpressMusic navduši tudi s svojo obliko, majhno težo in možnostmi nadgradenj. V Sloveniji je za 1 € na voljo le pri Tušmobilu, in to že v paketu tušmobil10. Tako najhitreje rastoči mobilni operater zadnjih dveh let Tušmobil nadaljuje s ponujanjem vrhunskih mobilnih telefonov za simbolične cene v privlačnih naročniških paketih.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku