Računalništvo, telefonija
10.03.2018 12:10
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preverite, kako bo Windows 10 kmalu postal še boljši!

Možnost odpiranja različnih programov v enem oknu je navdušila mnoge!
Možnost odpiranja različnih programov v enem oknu je navdušila mnoge!

Podjetje Microsoft neprestano izboljšuje njegov operacijski sistem Windows 10, zato ta postaja vse bolj priljubljen med uporabniki namiznih in prenosnih osebnih računalnikov. Najnovejša nadgradnja zanj pa prinaša novo možnost, ki se bo brez težav prikupila vsem, ki pri delu uporabljajo večje število programov. Novi Windows 10 bo namreč prinesel posebno okno, kjer bo mogoče v zavihkih odpirati poljubne programe, kar dejansko pomeni, da pri delu nam ne bo treba zapuščati delovnega okna, saj nam bodo vsi programi na voljo na enem mestu.

Najnovejšo možnost so Microsoftovi programerji vključili v zgodnjo poskusno različico Windows 10 Insider Preview Build 17618. Novo okno trenutno podpira odpiranje programov v zavihkih za programe kot so odjemalec elektronske pošte Mail, koledar Calendar, urejevalec datotek File Explorer, beležnico, ukazno vrstico PowerShell, urejevalec zapiskov OneNote in spletni brskalnik Edge. Podpora za druge aplikacije pa bo dodana v naslednjih nekaj tednih in mesecih.

Kako se nova možnost obnese v praksi, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na povezavi http://bit.ly/Windows-10-Zavihki. Kdaj bo nova možnost na voljo za običajne uporabnike še ni znano, bo pa ta na voljo zagotovo še pred poletjem.


Prijavi napako v članku