Računalništvo, telefonija
19.03.2018 11:15

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeno tipkovnico SwiftKey za Android enostavno morate preizkusiti!

Tipkovnica SwiftKey Keyboard je postala še boljša in uporabnejša!
Tipkovnica SwiftKey Keyboard je postala še boljša in uporabnejša!

Tipkovnica SwiftKey Keyboard je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android izjemno priljubljena, saj omogoča tipkanje s pomočjo gest, predvidevanja in samodejnih popravkov. Takoj za tem, ko je priljubljena tipkovnica pred časom postala brezplačna, je povpraševanje po njej preseglo tudi najbolj optimistične napovedi. Navidezna tipkovnica je namreč trenutno nameščena na več kot polovici mobilnih naprav Android po vsem svetu, zanimanje zanjo pa je še vedno izjemno visoko.

Najnovejša različica navidezne tipkovnice SwiftKey Keyboard za Android (različica 7.0) pa je še boljša, saj prinaša povsem novo orodno vrstico imenovano SwiftKey Toolbar. To so nam namreč takoj na voljo številne nove možnosti, kot so emoji, animacije GIF in posebne nalepke. Nova možnost je dostopna s pritiskom na simbol »+«, ki se nahaja na levi strani v vrstici priporočenih besed, ki se nam prikažejo med tipkanjem besedila. S tem dejansko dobimo možnost iskanja med animiranimi slikami in emoji, dostop do hitrih nastavitev, izbiro tematik in neposredni dostop do seznama priljubljenih nalepk.

Prihodnje različice navidezne tipkovnice SwiftKey Keyboard za mobilne naprave Android pa bodo prinesle možnost deljenja seznama sestankov neposredno z našega koledarja in sicer s shranjenimi stiki. Poleg tega bomo lahko delili tudi naš trenutni položaj. Sprva bo ta možnost na voljo le v Združenih državah Amerike in Indiji, nekoliko kasneje (v naslednjih nekaj tednih ali mesecih) pa tudi drugod po svetu, vključno z našo državo.

Najnovejša različica navidezne tipkovnice SwiftKey Keyboard za Android je že na voljo na spletni trgovini Google Play Store in sicer na povezavi http://bit.ly/SwiftKey-Keyboard-RN.


Prijavi napako v članku