Digitalizacija
03.07.2013 09:02

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Vine z možnostjo uporabe spletne kamere

Mobilna aplikacija Vine za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android je sedaj bogatejša za možnost uporabe sprednje oziroma spletne kamere. Novost se lahko pobaha še z občutno hitrejšim pričetkom predvajanja videoposnetkov in hitrejšo obdelavo zahtevkov.
Prenovljeni Vine se lahko brez težav postavi po robu konkurenčni mobilni aplikacij Instagram!
Prenovljeni Vine se lahko brez težav postavi po robu konkurenčni mobilni aplikacij Instagram!

Le nekaj dni za tem, ko so programerji priljubljenega družbenega omrežja Twitter prenovili Vine za Android, se je na spletnem portalu Google Play pojavila nova različica nadvse uporabnega programa. Novost poleg možnosti neposrednega objavljanja posnetkov na družabno omrežje Facebook in iskanja tako med »hashtagi« kot seznami uporabnikov sedaj ponuja še možnost uporabe sprednje oziroma spletne kamere na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih.

Programerji so v novo različico mobilnega programa Vine za Android vključili še vrsto popravkov, ki pripomorejo tako k hitrejšemu pričetku predvajanja videoposnetkov kot hitrejši obdelavi zahtevkov. Novost se po mnenju mnogih uporabnikov lahko sedaj brez težav kosa s priljubljenim mobilnim programom Instagram, ki je v drugi polovici junija postal bogatejši za možnost zajemanja nadvse zanimivih videoposnetkov, saj ima na voljo kar 13 edinstvenih filtrov.

Posodobljena mobilna programska oprema Vine za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android je že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/17UXa oziroma skeniranjem QR kode. Če pa imate program Vine že nameščen, bo zadoščala posodobitev.


Prijavi napako v članku