Aplikacije in dodatni programi
12.05.2014 10:45

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Monolit2Go za android

Monolit2Go je planinski, kolesarski in izletniški vodnik za planiranje prostočasnih aktivnosti v Sloveniji. Namenjen je vsem, ki radi preživljajo čas v naravi, odkrivajo nove kraje in raziskujejo lepote Slovenije. Vsebuje podatke o 2.000 planinskih in kolesarskih poteh ter podatke o slovenskih turističnih in vinskih cestah. Vodnik zajema področje celotne Slovenije, od Prekmurja preko alpskega sveta do obale.
prikazane s podrobnimi podatki kot so: dolžina poti, trajanje, zahtevnost poti, opis poti, slika markacije, višinski podatki - vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti.
prikazane s podrobnimi podatki kot so: dolžina poti, trajanje, zahtevnost poti, opis poti, slika markacije, višinski podatki - vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti.

Prenovljena mobilno aplikacijo Monolit2Go podjetja Monolit, d. o. o. omogoča iskanje in planiranje različnih izletov po celi Sloveniji, je na voljo od sredine marca 2014 v Google Play trgovini. Aplikacija Monolit2Go nudi informacije o pohodniških, kolesarskih in različnih turističnih poteh ter zanimivih točkah ob poti. Prenovljena mobilna aplikacija Monolit2Go je sedaj na voljo za naprave, ki jih poganja platforma Google Android.

Prenovljen Monolit2go vas bo razveselil s sledečimi novostmi:

  • poenostavljeno iskanje poti ali iskanje poti z dodatnimi filtri (družini prijazna, krožna)
  • zanimive točke ob poti in druga turistična ponudba (trgovine, gostilne, hoteli, lekarne, banke…)
  • nove poti in novi tipi poti (učna pot, tematska pot, mestna pot), skupaj več kot 2.000 poti
  • izboljšano shranjevanje poti in kart v pomnilnik naprave, za uporabo brez omrežne povezave
  • dopolnjeni podatki o posameznih poteh (prikaz odsekov obhodnice, markacije poti, …)

Vse poti na enem mestu, vse na eni karti za samo 9.90 € (trajna licenca). Mobilna aplikacija se bo nadgrajevala z novimi funkcionalnostmi ini z dodajanjem novih poti ter zanimivih točk. Vse nadgradnje aplikacije Monolit2Go ostajajo brezplačne. Aplikacija je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku