Telefonija
29.03.2008 11:00
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenovljene glasbene vsebine na mobilnem Planetu

Na mobilnem Planetu lahko Mobitelovi in Debitelovi uporabniki odslej prenesejo celotno skladbo na svoj mobilni telefon. Uporabniki lahko skladbe svojih priljubljenih izvajalcev najdejo na mobilnem Planetu v prenovljenem sklopu glasbenih vsebin z imenom m>glasba.

Rubrika Prenesi skladbo, ki jo je mogoče najti v sklopu m>glasba na mobilnem Planetu, ponuja uporabnikom možnost prenosa celotne skladbe izbranega izvajalca na mobilni aparat. Tako lahko uporabniki skladbo svojih najljubših izvajalcev poslušajo kjerkoli in kadarkoli. Izbirati je mogoče med več kot 13.000 skladbami domačih in tujih izvajalcev, ki jih mobilni Planet nudi v sodelovanju z založbami Menart, Nika, Dallas, Mobilion in Warner ter s samozaložbami. Nabor skladb se bo sčasoma še obogatil, v bližnji prihodnosti pa bo mobilni Planet omogočal tudi možnost poslušanja izbrane skladbe pred samim nakupom. Celotno skladbo je mogoče kupiti tako preko mobilnega kot tudi preko spletnega Planeta.

Cena za prenos posamezne skladbe se giblje med 1,69 € in 2,49 €, odvisno od izbranega izvajalca, uporabniki pa lahko na svoj mobilnik prenesejo poljubno število skladb. Vse, kar obiskovalci Planeta potrebujejo za prenos skladbe, je mobilnik UMTS.

Hkrati mobilni in spletni portal Planet predstavljata tudi vsebinsko prenovljen in obogaten sklop glasbenih vsebin. Vsebinski sklop m>glasba združuje najnovejše glasbene novice in lestvice ter glasbo za mobilnike. Glasbeni navdušenci lahko za svoje mobilnike poleg prenosa celotne skladbe izberejo originalne ali polifonične melodije ter uverture.

Za hitri dostop do m>glasbe na mobilnem Planetu lahko uporabniki pošljejo SMS-sporočilo z vsebino P GLASBA na 1919.


Prijavi napako v članku