Računalništvo, telefonija
09.01.2006 14:11

Deli z drugimi:

Share

Prenova slovenske spletne strani trgovine Neckermann


http://www.neckermann.si/

Podjetje Neckermann se je znova odločilo za prenovo svoje spletne strani in tudi tokrat so nalogo zaupali podjetju BuyITC iz Maribora, ki je z omenjenim podjetjem že sodeloval. Nova podoba slovenske različice spletne trgovine Neckermann sledi pozitivnim izkušnjam matičnega portala, ki je v Nemčiji prejel že številne nagrade s področja spletnih rešitev.

Slovenska različica portala je plod slovenske tehnologije in odlikuje ga predvsem preglednejša navigacija ter učinkovitejše iskanje. Celoten katalog pa zajema kar 182 tisoč različnih artiklov.

“Za prenovo smo se odločili, ker smo si želeli bolj privlačno vizualno podobo in pa bolj pregledno ponudbo izdelkov. Vse to namreč povečuje možnost prodaje in naš cilj je vsekakor povečati delež prodaje preko spletne trgovine. V to smo vložili kar precej denarja in načrtujemo, da bo konca tega leta delež od spletne prodaje predstavljal 15 do 20 odstotkov celotne prodaje,” je dejal Jure Cundrič, vodja marketinga v podjetju Neckermann in dodal, “za sodelovanje s podjetjem BuyITC smo se odločili zaradi dobrega poznavanja spletnih trgovin tako po trgovinski in marketinški kakor tudi tehnični plati. Omogočajo, da se delovanje spletne trgovine dobro sprogramira, kar zajema tudi kvalitetno iskanje izdelkov in avtomatizacijo.”


Prijavi napako v članku