Računalništvo, telefonija
12.07.2013 10:20

Deli z drugimi:

Share

Prenosniki Sony VAIO nadgrajeni s Samsung SSD diski

Ste si vedno želeli računalniški sistem, ki se hitro zažene in porabi malo energije ? Sedaj je to mogoče, saj so pri podjetju Geri Computer določene poslovne Sony prenosnike zaradi hitrejšega delovanja nadgradili na odlične Samsung SSD diske.
Sony VAIO prenosnik + SSD Samsung = Dober par
Sony VAIO prenosnik + SSD Samsung = Dober par

Prisegate na Japonsko kakovost in Korejsko hitrost? Potem je za vas odlična izbira prenosnik Sony VAIO nadgrajen s SSD diskom. Meritve so pokazale, da se računalniški sistem s SSD diskom v primerjavi z enakim sistemo s HDD diskom postavi, deluje in vgasne od 2 do 5 x hitreje.

Pri podjetju Geri Computer so se odločili trgu ponuditi prenosnike VAIO, ki bodo za njihove stranke še boljši in hitrejši. Zakaj so se tako odločili nam je pokomentiral Miha Vake: “Nadgradnja na SSD disk je najbolj optimalna rešitev za pohitritev sistema. Enak računalnik namreč dela bolj odzivno in hitro. Poleg tega pa porabi še manj elektrike. Novi modeli SSD diskov, pa se v primerjavi z prvimi verzijami lahko pohvalijo tudi z izjemno zanesljivostjo. Ni gibljivih delov in možnosti okvar je manj!”

Posebna ponudba za podjetja , ki je na voljo od 699 EUR naprej tako vsebuje VAIO prenosnik serije E15 z zaslonom diagonale 15,5 palca, prednaloženimi Microsoft Windows 8 in numeričnim delom tipkovnice. Prav ti prenosniki so med najbolje prodajanimi, saj ponujajo izjemno razmerje cena zmogljivost. Za bolj zahtevne stranke, pa lahko naročijo tudi manjše ali večje diagonale zaslona. Za malo bolj zahtevne pa je na voljo model VAIO za 799 EUR, ki vsebuje kar 250 GB SSD diska in 8 GB spomina. Obojnima je skupna zanesljiva INTEL IGM grafika, wlan povezava in BLUETOOTH modul.

Sony in Samsung sta se tako pokazala za dober par in že več Slovenskih strank se strinja, da je nadgradnja računalnika na SSD disk, najboljša nadgradnja, ki si jo lahko omisliš.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku