Življenjski slog
23.02.2024 19:00

Deli z drugimi:

Share

Predstavljamo Dreame Z10: Brezžični sesalnik s samopraznilno postajo

Dreame je predstavil nov pokončni brezžični sesalnik Z10, ki s svojo močno sesalno močjo, brezžično zasnovo in dolgo življenjsko dobo baterije omogoča enostavno in učinkovito čiščenje doma. Novost pa je tudi samopraznilna postaja.

Dreame je predstavil nov pokončni brezžični sesalnik Z10, ki s svojo močno sesalno močjo, brezžično zasnovo in dolgo življenjsko dobo baterije omogoča enostavno in učinkovito čiščenje doma.

Izjemna sesalna moč: Z10 se ponaša z močno sesalno močjo 150 AW, ki zlahka odstrani prah, umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov s trdih tal in preprog.

Brezžična zasnova: Uživajte v svobodi gibanja brez kablov, ki bi vas omejevali. Z10 vam omogoča čiščenje celotnega doma brez preklapljanja med vtičnicami.

Dolga življenjska doba baterije: Z enim polnjenjem lahko Z10 deluje do 60 minut, kar je dovolj za čiščenje večjih stanovanj in hiš.

Več načinov čiščenja: Z10 ima tri načine čiščenja, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam:

  • Standardni način: Za vsakodnevno čiščenje trdih tal in preprog.
  • Močan način: Za trdovratno umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov.
  • Tihi način: Za tiho čiščenje, ki ne bo motilo vaših otrok ali hišnih ljubljenčkov.

HEPA filter: Z10 je opremljen z HEPA filtrom, ki ujame 99,97% delcev prahu in alergenov, kar je idealno za ljudi z alergijami.

Enostavno praznjenje posode za prah: Posodo za prah lahko enostavno izpraznite brez stika z umazanijo.

LED luči: LED luči na krtači osvetlijo slabo osvetljena območja za boljše čiščenje.

Dodatne funkcije:

  • Z10 ima nastavljiv teleskopski ročaj, ki omogoča udobno čiščenje.
  • V kompletu so različne nastavke za čiščenje različnih površin.
  • Sesalnik lahko preprosto shranite na stenski postaji.

Dreame Z10 je idealen pokončni brezžični sesalnik za vse, ki si želijo enostavnega, učinkovitega in udobnega čiščenja doma.

Za nakup sesalnika Dreame Z10 obiščite spletno trgovino dreame.si: https://www.dreame.si/izdelek/dreame-z10-pokoncni-brezzicni-sesalnik/

Samopraznilna postaja: Novost za brezskrbno čiščenje

Ena od izjemnih lastnosti sesalnika Dreame Z10 je samopraznilna postaja. Po končanem čiščenju sesalnik postavite v stensko samopraznilno postajo, kjer se posoda za prah izprazni v vrečko v postaji. To pomeni, da vam ni treba ročno prazniti sesalnika po vsakem čiščenju, kar vam prihrani čas in trud.

Vrečka v postaji zadrži do 90 dni prahu, kar pomeni, da jo boste morali prazniti le redko. Postaja ima tudi indikator polnosti vrečke, ki vas bo opozoril, ko bo čas za praznjenje.

Samopraznilna postaja je idealna za ljudi, ki si želijo brezskrbnega in udobnega čiščenja. Omogoča vam, da se osredotočite na druge stvari, medtem ko sesalnik sam poskrbi za praznjenje posode za prah.

Dodatne prednosti samopraznilne postaje:

  • Higienično čiščenje: Brez stika z umazanijo, kar je idealno za alergike.
  • Prihranek časa in truda: Ni vam treba ročno prazniti sesalnika po vsakem čiščenju.

Dreame Z10 s samopraznilno postajo je idealen sesalnik za vse, ki si želijo enostavnega, učinkovitega in udobnega čiščenja doma.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžični sesalnik palični sesalnik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več