Računalništvo, telefonija
06.12.2011 09:30

Deli z drugimi:

Share

Predstavitev slovenske akcije »Odločuj«

Predstavitev slovenske akcije »Odločuj«
Predstavitev slovenske akcije »Odločuj«

ZEOS, družba za ravnanje z električno in elektronsko opremo, je julija letos s strani Evropske komisije in Ministrstva za okolje in prostor RS uspela pridobiti sredstva v višini približno 420.000 evrov na osnovi prijave ozaveščevalnega projekta v okviru enega temeljnih “zelenih” finančnih instrumentov Evropske Unije -“Life+ Information & Communication“.

V sodelovanju s podjetjem DE:novo skupina d.o.o. iz Ljubljane so v ZEOS-u zasnovali ozaveščevalno komunikacijsko akcijo, v okviru katere bodo z različnimi materiali, aktivnostmi in dogodki po vsej Sloveniji v naslednjih dveh letih ozaveščali gospodinjstva in šolsko mladino o prednostih ter pomenu ločenega zbiranja odpadne električne in elektronske opreme, sijalk in odpadnih prenosnih baterij. Projekt bo z aktivnim vključevanjem širše javnosti skušal pokazati, da je skrb za okolje visoko na lestvici vrednot Slovencev in kako se lahko posamezniki aktivno odzovemo na sprejete okoljske direktive Evropske skupnosti.

Predstavitev projekta bo v sredo, 7. decembra, na njej pa bodo sodelovali Emil Šehič, direktor družbe in vodja projekta ZEOS d.o.o., Barbara Avein Tržan, generalna direktorica direktorata za okolje in Janez Matos, član upravnega odbora Ekologi brez meja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ZEOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ZEOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZEOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku