Računalništvo, telefonija
23.09.2004 09:23

Deli z drugimi:

Share

Predstavitev rešitev in orodij na področju upravljanja IT

V izobraževalnem centru podjetja SRC.SI v Grimščah na Bledu, je potekala predstavitev novih rešitev in orodij na področju upravljanja IT kot poslovne priložnosti. Predavalo je 5 strokovnjakov, od tega eden iz SRC.SI, ostali pa so bili tako slovenski kot tudi tuji strokovnjaki iz podjetja Computer Associates.

Dogodek je otvoril Vassil Barsakov, direktor prodaje v CA za južno Evropo in Ukrajino, s predstavitvijo govorcev in tem. Kasneje pa je najavil tudi CA-jevo novost na evropskem trgu – rešitev Unicenter Service Management. Rešitev organizacijam omogoča optimizacijo vlaganja v storitve IT in jih usklajuje s poslovnimi cilji. Omogoča večji pregled in nadzor nad viri, stroški in delovanjem storitev IT. Skrbniki IT lahko s to rešitvijo veliko bolje primerjajo konkurenčne zahteve projektov s poslovnimi cilji, zmanjšujejo tveganja in doprinesejo več k vključitvi tehnoloških stroškov v donosnost podjetja in v poročanje o izgubah.

Sledilo je predavanje Hannesa Lubicha (CA), ki je ugleden strokovnjak na področju upravljanja z varnostjo. Predaval je o tveganjih, morebitnih posledicah in varnosti. Teme je predstavil na zanimiv in svojevrsten način – skozi človeške lastnosti in socialne izkušnje iz vsakdanjega življenja. Prikazal pa je tudi učinkovito zaščito poslovnega okolja s CA-jevimi produkti iz skupine eTrust – Security: Vulnerability Manager, eTrust Forensics, eTrust 20/20 ter Security Command Center, ki je bil na velikem preizkusu tudi na letošnjih olimpijskih igrah v Atenah, kjer je potrdil svoje zmožnosti in odlično delovanje.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več