Računalništvo, telefonija
09.10.2013 18:11

Deli z drugimi:

Share

Prednosti družbenega poslovanja

Programska oprema IBM Notes in IBM Domino Social Edition podpira družbeno poslovanje (angl. Social Business) skozi tesnejšo integracijo tovrstnih sistemov v klasično e-poštno sodelovanje.
Prednosti družbenega poslovanja
Prednosti družbenega poslovanja

E-pošta, telefon in ostala sredstva za sodelovanje so postala nepogrešljivi del vsakdana. Delovnika si brez njih enostavno ne moremo več predstavljati. E-pošta, ki je v osnovi namenjena enosmerni komunikaciji, sedaj predstavlja osnovno komunikacijsko orodje. Nadomešča že vse od projektnega vodenja do upravljanja poslovnih procesov in trženja. Zaradi navedenega sta se v poplavi e-poštnih sporočil pojavili preobremenjenost in potreba po novih načinih komunikacije. Z dodajanjem novih funkcionalnosti v obstoječe, kot so blogi, wikiji, deljenje dokumentov in povezovanje v skupnosti, se povečujeta transparentnost in učinkovitost.

Programska oprema IBM Notes in Domino je vodilna platforma v transformaciji e-pošte. Predstavlja platformo, na kateri lahko zgradimo orodja za družbeno poslovanje, ki organizacijam omogočajo povezovanje strokovnjakov v skupnosti, deljenje znanja, aplikacijo ustreznih vsebin in strokovnega znanja za izboljšanje poslovnih procesov in produktivnosti zaposlenih.

Prepričljiva statistika pravi, da organizacije, ki so finančno učinkovite, za kar 57 % bolj verjetno svojim zaposlenim dovoljujejo ter omogočajo uporabo socialnih omrežij in orodij za kolaboracijo.

Programska oprema IBM Notes in Domino Social Edition združuje e-mail, koledar, kontakte, to-do liste, skupinske sobe, socialna omrežja, poslovne aplikacije in ostale ključne zmogljivosti v enotnem intuitivnem uporabniškem vmesniku. IBM Notes in Domino znotraj e-poštnih klientov omogočata predogled vsebin zunanjih aplikacij neposredno v pogledu e-poštnega sporočila. S tem prihranite na času, saj vam za dostop do dokumentov ni potrebno preklapljati med e-poštnim sporočilom in spletnim brskalnikom, hkrati pa vam klient omogoča spremljanje socialnih omrežij.

Programska oprema IBM Notes ali Domino predstavlja osnovo za IBM-ovo platformo za družbeno poslovanje ter integrira informacije, strokovno zanje ter vpogled v podatke in poslovanje z namenom povečanja učinkovitosti zaposlenih in izboljšanje poslovnih rezultatov. Kako vam IBM-ova programska oprema to omogoča?

  • Produktivnost zaposlenih in skrajšanje časa za osnovna opravila omogočite tako, da integrirate ter konsolidirate informacije in interakcije zaposlenih znotraj IBM Notes ali IBM Domino okolja.
  • Izboljšanje odločitvenega procesa in odločanja v realnem času dosežete z družbenim pristopom, saj postanejo informacije in strokovnjaki bolj dostopni. Tako jih hitreje in lažje odkrijete takrat, ko jih potrebujete.

Jasno je, da socialna omrežja spreminjajo način, kako ljudje delajo, sodelujejo s strankami, partnerji in vlagatelji. IBM-ove rešitve za družbeno poslovanje so namenjene ustvarjanju izjemne delovne izkušnje preko intraneta, komunikacije med zaposlenimi v realnem času, sporočanja, skupinskih koledarjev in mnogo več. Vse navedeno lahko enostavno, hitro in učinkovito integrirate v vaše delovno okolje ter obstoječe načine sodelovanja in komunikacije med zaposlenimi. Več si preberite na spletni strani.

Arrow ECS d.o.o. je distributer z mednarodnimi izkušnjami, ki vam lahko pomaga pri svetovanju z lastnimi resursi ali pa preko partnerjev, ki so specializirani na področju IBM programske opreme. Za več informacij se obrnite na nas: 01/620 45 48 ali prodaja@arrowecs.si. – Oglasno sporočilo

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Arrow ECS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Arrow ECS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip izobraževanj

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Arrow ECS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

AFLabs d.o.o.

Stegne 21, 1000 Ljubljana, Tel: 041 884 065
Na AFLabs se obrnete, če potrebujete celovite rešitve industrijske kvalitete. Gre za razvojno inovativno podjetje, ki ga žene neprestana želja po napredku in iskanju novih rešitev. Razvoj ... Več