Računalništvo, telefonija
30.09.2016 13:07

Deli z drugimi:

Share

Predlagaj app in osvoji 35.000 €

Huawei je vodilno globalno podjetje, ki ponuja inovativne IKT rešitve, stalno pa se povezuje tudi z mladimi inovatorji. Že tretjo leto European Young Innovators Forum tako v sodelovanju s Huawei objavlja tekmovanje InnoApps Challenge, s katerim vabijo mlade študente in profesionalce iz Evrope, stare med 18 in 36 let, da ustvarijo aplikacijo, namenjeno pametnim mestom (SmartCities).
Predlagaj app in osvoji 35.000 €
Predlagaj app in osvoji 35.000 €

​InnoApps je posebni natečaj, ki poleg nagradnega sklada in hackhatlona ponuja dolgoročno mentorstvo in podporo s komercializacijo ideje za zmagovalno ekipo. S tem zagotavlja konkretno poslovno pot zmagovalni aplikaciji za vstop kreativnosti posameznih ekip na trg.

35.000 evrov nagradnega sklada
Prijavitelji na ta veliki izziv, ki bo najboljše kandidate popeljal v Bruselj, morajo izpolniti vprašalnik ali posneti 2 minutni video z odgovori na naslednja vprašanja:

  • Ali imate relevantno idejo za SmartCities?
  • Kako je ideja povezana s SmartCities (ali s SafeCities in/ali Internet of Things)?
  • Kakšen učinek predvidevate z vašo idejo?
  • Povejte več o sebi in svojem profesionalnem ozadju.

Sodelovati je možno večkrat, vendar le do 25. oktobra 2016 do 23.30! Izbrani kandidati bodo povabljeni na hackhaton v Bruselj z vsemi pokritimi stroški. Več informacij o tekmovanju tukaj.


Huawei je vodilno globalno podjetje, ki ponuja inovativne IKT rešitve, ki se uporabljajo v več kot 170 državah in regijah in služijo več kot tretjini svetovne populacije. Po številu prodanih telefonov se v svetovnem merilu uvršča na tretje mesto.


Huawei samo v Evropi trenutno zaposluje več kot 10.000 ljudi, od katerih jih kar 1570 deluje na področju raziskav in razvoja. 18 centrov za raziskave in razvoj deluje v osmih evropskih državah (Beligja, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Italija, Švedska in Velika Birtanija). Skupaj z različnimi evropskimi poslovnimi partnerji pa imajo še številne druge inovacijske centra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808