Spletni brskalniki
07.04.2013 06:38

Deli z drugimi:

Share

Poskusni Chrome 27 hiter kot strela

Programerji podjetja Google so pripravili poskusno različico spletnega brskalnika Chrome 27, ki prinaša kar nekaj zanimivih novosti in izboljšav, kot je na primer petodstotna pohitritev nalaganja spletih strani. Ta je že na voljo tako za osebne računalnike kot pametne mobilne telefone Android.
Novi Chrome je bogatejši za napredno glasovno komunikacijo, tej pa se bo kmalu pridružila še integrirana video komunikacija.
Novi Chrome je bogatejši za napredno glasovno komunikacijo, tej pa se bo kmalu pridružila še integrirana video komunikacija.

Googlovi programerji si nikoli ne privoščijo počitka, saj nizajo nove različice spletnega brskalnika Chrome kot za stavo. Takoj za tem ko je luč sveta ugledala že 26. inačica priljubljenega brskalnika (http://goo.gl/usMyT), so ti najavili poskusno različico njegovega naslednika. Spletni brskalnik Google Chrome 27 je že na voljo tako za osebne računalnike (http://goo.gl/QMKdS) kot pametne mobilne telefone Android (http://goo.gl/s65W4) ter prinaša kar nekaj zanimivih novosti in izboljšav.

Programerji podjetja Google so s pripravo spletnega brskalnika Chrome 27 v povprečju dosegli petodstotno povečanje hitrosti, kar bo seveda prišlo prav predvsem pri nalaganju »večjih« spletnih strani. Pri prikazovanju spletnih strani HTML5 pa je odslej na voljo poenostavljen vmesnik za prikazovanje datuma in časa. Med izboljšavami najdemo še posodobljena aplikacijska grafična vmesnika za spleti zvok in aplikacije Chrome Web Store. Celoten seznam izboljšav, ki jih prinaša poskusna različica brskalnika Chrome 27, je dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/vEPex.

Vas zanima več iz te teme?
Chrome brskalnik

Prijavi napako v članku