Računalništvo, telefonija
23.04.2020 07:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Portal ona-on.com predstavlja članske popuste – tudi spletnih tečajev, posvetov …

Presenečenje, za 19. rojstni dan ona-on.com obdaruje svoje člane! Zanje so združili top ponudnike različnih dejavnosti v Članskih popustih in ugodnostih - ekskluzivno za člane ona-on.com. Preglej spletne tečaje, ki so jih na enem mestu zbrali posebej zate! Uživaj v spektru različnih priložnosti, do katerih lahko dostopaš kar iz domačega naslanjača.
Na ona-on.com najdeš vrsto ugodnosti in popustov.
Na ona-on.com najdeš vrsto ugodnosti in popustov.

Med najbolj uglednimi strokovnjaki v Sloveniji trenutno najdeš tečaje osebnostne rasti s Sašo Einsiedler, Edvard Kadič te bo naučil, kako postati Alfa moški, Bine Volčič podarja dvomesečni dostop do več kot 100 njegovih vrhunskih kuharskih receptov, dr. Aleksander Šinigoj ti bo razkril skrivnosti mojstrov manifestacije, Ana Vezovišek pa podarja posvet na področju upravljanja osebnih financ.

To pa ni vse. VSE ČLANSKE UGODNOSTI IN POPUSTE PREVERI TUKAJ!

VIP članski program ONA-ON.COM. Marsikaj na voljo tudi z do 100% popustom!

V tem času to velja predvsem za različna spletna izobraževanja in veščine za katere je v času socialne izolacije veliko zanimanje, saj smo vsi #ostalidoma. Obljubljajo ti, da se bodo ves čas trudili pridobivati nove popuste in ugodnosti, ki jih boš lahko koristil/a v času svojega članstva na ona-on.com.

Mimogrede, pri koriščenju kateregakoli navedenega popusta ali ugodnosti, ona-on.com ne prejme niti enega evra, vse dobrote so zate – našega člana.

Še nisi na ona-on.com? BREZPLAČNO SE REGISTRIRAJ TUKAJ.

Katere članske ugodnosti in popuste ponujajo?

Članski popusti in ugodnosti so razdeljeni v pet različnih kategorij, za katere menijo, da te bodo najbolj zanimale. Znotraj kategorij zagotovo najdeš kaj zase!

Veščine in znanja

Obdobje samskosti je idealen čas za osebnostno rast in izobraževanje na vseh področjih. Izkoristi posebne ugodnosti priznanih predavateljev in strokovnjakov – vse od spletnih programov, avdio nasvetov in knjig za osebno rast, brezplačnih webinarjev, spletnih kuharskih tečajev, spletnih tečajev, posvetov in svetovanj.

TRENUTNO SO V OSPREDJU SPLETNE VEŠČINE IN ZNANJA. PREVERI, KATERA.

Lepota in zdravje

Zdravje mora biti vedno na prvem mestu, ne smemo pa pozabiti niti na svoj videz in dobro počutje. Paleta možnosti za oblikovanje zdravega telesa in duha (spletni pilates, energijski spletni tretmaji, literatura s področja joge, osebna preobrazba, …) čaka nate tukaj!

Šport in rekreacija

Idealna priložnost za vse, ki skrbijo za svojo fizično pripravljenost. Zagotavljajo treninge z osebnim trenerjem, oblikovanje postave z XBODY tehnologijo, igranje tenisa, badmintona, squasha in še več. Ker trenutno #ostajamodoma, priporočamo, da preveriš spletne športne tečaje.

Zmenki in druženja

Si na ona-on.com že spoznal/a simpatijo? Je že čas za prvi zmenek v živo? 🙂 Kam pa na prvi zmenek, kaj početi? Naj ti olajšajo izbiro – preveri kategorijo Zmenki in druženja in najdi odlično idejo za popoln prvi zmenek!


Predlog: Ker trenutno #ostajamodoma, ti priporočamo, da ideje za zmenke preveriš pri simpatiji prek spletnih pogovorov. Skupaj izberita zmenek in ko bo konec karantene, se dobita in spoznajta tudi v živo! 😉


Vse najboljše ti želi ona-on.com!

Čas je, da se registriraš na ona-on.com in nadgradiš svoje znanje, dobro počutje in družabno življenje.

ŠE NISI NA ONA-ON.COM? BREZPLAČNO SE REGISTRIRAJ TUKAJ.


Prijavi napako v članku