Strojna oprema
02.08.2006 07:27

Deli z drugimi:

Share

Popolno ravnovesje med službo in zabavo z GoGear


Philipsov multimedijski predvajalnik, ki skoraj ne pozna omejitev.

Philips je iznašel popolno rešitev za vse zaposlene ljudi,ki so vedno v gibanju in na poti, pa se kljub temu ne želijo dolgočasiti in hkrati na poti poskrbeti za zapisovanje poslovnih zadev; za vse novinarje, zdravnike, odvetnike, arhitekte, ustvarjalce, umetnike …

Novi Philipsov GoGear HDD6320 avdio jukebox ima poleg precejšnje pomnilne zmogljivosti – 30Gb – za do 15.000 WMA ali 7.500 MP3 glasbenih posnetkov, zaradi vgrajenih mikrofonov z visokim zaznavanjem, tudi zmožnost snemanja in shranjevanja neposrednih avdio zapisov (glasovna sporočila in pogovori).
Z uporabo enostavnega in razumljivega uporabniškega vmesnika, zagotavlja takojšen dostop do funkcije snemanja. Zapisi se na trdi disk aparata shranijo kot WAV datoteke in jih je kasneje možno predvajati preko slušalk, ali na osebnem računalniku.

Za posloven namene bodo uporabniki še posebej izkoriščali funkcijo shranjevanja podatkov. Če namreč HDD6320 preko USB priključka povežemo z osebnim računalnikom, lahko vanj enostavno, z uporabo Microsoft Windows Explorerja, prekopiramo in shranimo podatke – in obratno.

Prenosna zbirka fotografij
Fotografi najbrž ne bodo snemali mnogo glasovnih sporočil, zato pa jim bo toliko bolj v pomoč visoka zmogljivost shranjevanja fotografij. Ker kvalitetna digitalna fotografija potrebuje vedno več prostora, lahko HDD6320 s svojim zmogljivim trdim diskom služi kot prenosna zbirka fotografij. Vanj lahko namreč shranimo celo do 8.400 fotografij. Spravljene slike si lahko kadarkoli ogledamo njegovem na svetlem, barvnem LCD zaslonu ali, z uporabo vmesnika, celo na televiziji ali osebnem računalniku.

Fotografi bodo HDD6320 enostavno uporabljali pri delu na terenu. Z uporabo USB povezovalnega kabla bodo samo povezali digitalno kamero z jukebox predvajalnikom in posnete fotografije se bodo samodejno shranjevale na HDD6320, s čimer se bo izpraznil prostor na spominski kartici kamere.

Lahko tudi igra!
Philipsov GoGear HDD6320 je seveda tudi zelo zmogljiv predvajalnik glasbe, v kateri lahko uživate kadarkoli in kadarkoli. Za zagotovitev maksimalne skladnosti in združljivosti z mnogimi legalnimi ponudniki za presnemavanje glasbe z interneta, podpirajo novi GoGear HDD predvajalniki novo inovativno Microsoft® rešitev PlaysForSure. Ta uporabnikom zagotavlja medsebojno skladnost med mediji in posnetimi datotekami. Uporabnik enostavno preveri, če sta predvajalnik in ponudnik glasbe oba opremljena z zaščitenim logom PlaysForSure.

Philipsove GoGear HDD naprave so tudi združljive z naročniško ponudbo glasbe, s čimer je uporabnikom preko on-line ponudbe na voljo preko milijon različnih skladb. Nalaganje je povsem enostavno, saj poteka preko USB 2.0 hitrega prenosnika podatkov.

Zabava, upravljana s konicami prstov
Philipsov GoGear HDD6320 jukebox s trdim diskom je odličen in enostaven spremljevalec za zelo zaposlene ljudi, ki znajo ceniti enostavnost in učinkovitost aparatov, ki jih uporabljajo.

Edinstvene osvetljene tipke za upravljanje in Philipsov nadgrajeni SuperScroll™ sistem zagotavljajo izjemno hitrost in natančnost pri iskanju podatkov. Poslušalec lahko le s pritiskom ali potegom s prstom preleti svojo celotno glasbeno “knjižnico”. Razumljive grafične ikone in meniji poenostavijo prepoznavanje opcij in iskanje glasbenih datotek, glasbena zbirka pa je urejena po prepoznavnih skupinah, npr. po avtorjih, naslovih albumov, zvrsti ali abecednem redu.

Akumulator, vgrajen v GoGear HDD6320 omogoča preko 15 ur nepretrganega delovanja. S pomočjo zmožnosti za hitro polnjenje dosežete 70 odstotno napolnjenost v samo eni uri.

Novi Philipsov GoGear HDD6320 je zdaj na voljo širom Evrope. Za podrobnosti o lokalni dobavljivosti in cenah, vas prosimo, da se obrnete na Philips predstavništvo ali PR agencijo v vaši državi. Na voljo je tudi popolna linija dodatkov.


Prijavi napako v članku