Triki in nasveti
31.05.2011 11:27

Deli z drugimi:

Share

Polepšajmo mobilnik Android z Beautiful Widgets Lite

Programska oprema Beautiful Widgets Lite se odlično prilega mobilnikom Android.
Programska oprema Beautiful Widgets Lite se odlično prilega mobilnikom Android.

Večina uporabnikov pametnih mobilnih telefonov Android želi imeti na zaslonu prikazano uro, datum, informacije o vremenu, bližnjice in še bi lahko naštevali. Te »dodatke« lahko nameščamo posamično ali se preprosto odločimo za priročen paket. Med uporabniki mobilnikov Android trenutno prednjači paket Beautiful Widgets, saj ponuja bogato paleto dodatkov. Med njimi najdemo animirano vremensko napoved, različne prikaze točnega časa, grafični prikaz napolnjenosti baterije in še bi lahko naštevali.

Če za programsko opremo Beautiful Widgets nismo pripravljeni odšteti slabih dveh evrov, imamo sedaj na voljo njeno brezplačno različico. Tu gre za paket Beautiful Widgets Lite, ki vsebuje bogato paleto uporabnih »dodatkov«. Med njimi najdemo programe za prikaz točnega časa in vremena, prikaz vremenske napovedi, pregledovanje luninih men po dnevih, animacijo vremena in še bi lahko naštevali. Namestitev in uporaba paketa Beautiful Widgets Lite je za nameček še sila enostavna.

Program Beautiful Widgets Lite je brezplačno dosegljiv na portalu Android Market oziroma na spletnem naslovu http://goo.gl/2Xac0. Če vam bo program nadvse pri srcu, se lahko kasneje odločite za plačljivo različico. S plačilom slabih dveh evrov bomo pridobili vremensko storitev Accuweather, več kot 480 različnih oblik prikaza informacij, bližnjice za brezžično povezavo Wi-Fi, vibriranje in vrtenje zaslona in podobno. To se pa splača!


Prijavi napako v članku