Računalništvo, telefonija
03.09.2008 09:53

Deli z drugimi:

Share

Podjetje MIXI Foto Video ponuja Peak spominske kartice

Mixi Foto Video, ponudnik široke izbire digitalnih in klasičnih fotoaparatov, video kamer in dodatkov v Sloveniji, predstavlja spominske kartice znamke Peak.

Podjetje Peakhardware je inovativen in svetovno znan ponudnik strojne opreme. Njihova ponudba vključuje grafične kartice proizvajalcev ATI in Nvidia, mp3 predvajalnike, mrežno opremo, TV kartice in naprave za shranjevanje in prenašanje podatkov, najbolj pa izstopajo prav Flash spominske kartice, ki stojijo pod njihovo lastno zaščitno znamko Peak.

Najnovejše spominske kartice podjetja Peakhardware so na zalogi tudi pri slovenskem ponudniku Mixi Foto Video, ki imajo na voljo spominsko kartico Peak microSD z 2GB ali 4GB velikim pomnilnikom. Paket vključuje microSD spominsko kratico in Memory Stick (MS) Pro Duo adapter. Takšne kombinacije kartice in adapterja doslej pri nas še ni bilo na voljo. MicroSD kartica je namenjena vsem najnovejšim telefonom in ostalim napravam, ki podpirajo tovrsten format. S priloženim adapterjem lahko kartico uporabite tudi v navadni SD reži, v režo pa lahko enostavno vstavite tudi MS Pro Duo kartico.

Mixi Foto Video ima na razpolago še posebej zanimivo kombinacijo treh komponent, ki tudi spadajo pod zaščitno znamko Peak. MicroSDHC Trio, vključuje microSD spominsko kratico s 4GB velikim pomnilnikom, USB ključek in SD (Duo) adapter.


Prijavi napako v članku