Računalništvo, telefonija
17.06.2017 05:19
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni in kompakten osebni računalnik, ki spominja na Mac Mini

Računalnik Voyo V1 Vmac za malo denarja ponuja veliko!
Računalnik Voyo V1 Vmac za malo denarja ponuja veliko!

Razvoj na področju informatike je omogočil izdelavo izjemno kompaktnih računalniških sistemov, ki so poceni, hkrati pa lahko z njimi opravljamo marsikatera opravila. Našo pozornost pa je pred kratkim pritegnil kompaktni računalniški sistem Voyo V1 VMac, ki je kot nalašč za poganjanje večpredstavnostnih vsebin, vključno z vsebinami ločljivosti 4K. Novost je trenutno mogoče po akcijski (predprodajni) ceni kupiti na priznanem spletnem portalu GearBest (http://bit.ly/Voyo-V1-RN ), zanjo pa bomo morali odšteti zgolj 133 evrov.

Čeprav je treba za računalniški sistem Voyo V1 Vmac Mini PC odšteti le 133 evrov, je ta opremljen z zmogljivo strojno opremo. Ta namreč obsega štirijedrni Intelov procesor Apollo Lake N3450, sistemski pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti prostora. Z njim lahko poganjamo številne video formate, vključno s formatoma H.263 in H.264, za povezovanje z zunanjimi napravami pa so na voljo vmesniki USB 3.0 in mini HDMI. Ker je na vgrajenem pomnilniku nameščen operacijski sistem Windows 10, je novost povsem primerna tudi za enostavnejša opravila in igranje računalniških iger.

Kompaktni osebni računalnik Voyo V1 Vmac bo zlahka našel prostor kjerkoli po stanovanju, saj meri zgolj 12 x 12 x 2,8 centimetrov in tehta le 400 gramov. Ohišje sistema je seveda kovinsko, za lažje upravljanje z večpredstavnostnimi vsebinami pa je na voljo priročen daljinski upravljavec.


Prijavi napako v članku