Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
21.04.2023 15:00

Deli z drugimi:

Share

Planer in organizator za reševanje različnih težav

Sistemi za načrtovanje in organiziranje marsikateremu manjšemu ali zagonskemu podjetju sprva odvzamejo ves pogum, bodisi zaradi začetne investicije ali na prvi pogled visoke kompleksnosti vzpostavitve.

Vsi pomisleki so odveč. Po vsej verjetnosti ste naveličani razdrobljenosti podatkov. Želite si, da bi lahko prek enega centralnega vozlišča upravljali z vsemi sistemi in z zbranimi podatki enostavno upravljali ali jih analizirali. Sistemi za načrtovanje in organizacijo vam bodo na dolgi rok zmanjšali operativne stroške, izboljšali sodelovanje med različnimi oddelki, izboljšali podatkovno analitiko in splošno produktivnost ter dvignili komunikacijo med partnerji, strankami in ustreznimi oddelki znotraj podjetja na višji nivo.

Slovenska oblačna rešitev Planer in organizator vam omogoča, da poenotite dogajanje v podjetju in začnete obvladovati različne naloge in dogodke. Izkoristite 30-dnevni brezplačni preizkus in se prepričajte, da je Planer in organizator prava rešitev za vaše podjetje.

Nikoli odsoten, produktivnost vedno na 100 %

Kaj bi porekli na to, da lahko kadrovski službi olajšate beleženje prisotnost delavcev ali pa njihove dopuste in bolniške staleže? Ali pa skladiščnikom olajšate vodenje zalog? Prodajni službi dobavo surovin in produktov? Proizvodnji zagotovite dosledno vzdrževanje in optimizacijo proizvodnih nalog?

Vse to in še več je na voljo znotraj oblačnega sistema Planer in organizator, ki je na voljo kjerkoli in kadarkoli. Do sistema lahko dostopate preko spletnega vmesnika in mobilne aplikacije dotBusiness.organizer, ki je združljiva tako z iOS kot tudi z Android napravami.

Planer in organizor je rešitev slovenska podjetja Medic sistemi, ki naloge razdeli glede na razpoložljive človeške in strojne vire, torej glede na prisotne zaposlene in delujoče stroje/naprave. Vsaka prejeta naloga se dodeli ustreznemu izvajalcu in strojnemu viru z ustreznim rokom izvedbe. Koraki se beležijo, shranjene podatke je moč uporabiti za nadaljnjo optimizacijo delovnih tokov.

Kaj lahko planirate z organizacijskim sistemom podjetja Medic sistemi?

Naloge in podnaloge v Planerju in organizatorju lahko vežete bodisi na napravo, zgradbo, vozilo ali projekt. Kot že rečeno, se naloge prilagajajo trenutnim človeškim in strojnim virom. Planirate lahko:

 • Servisne naloge
 • Naročila in dostavo
 • Proizvodne naloge
 • Rezervacije obiskov, sestanke
 • Povezane naloge s projekti in kontrolingom
 • Opomnike
 • … in še več

Olajšano je tudi organizacija dokumentacija in beleženje povratnih informacij kupcev. Kritike ali pohvale lahko pretvorite v otipljive podatke, s katerimi lahko izboljšate svoje poslovanje.

V sistemu Planer in organizator si lahko dodatno pomagate z različnimi filtri, pogledi in iskalnimi pripomočki.

Modularnost še dodatno izboljša funkcionalnost Planerja in organizatorja

Odlika dobrega sistema za načrtovanje in organizacijo je tudi skalabilnost oziroma zmožnost prilagajanja na bodoče spremembe. Sistem Planer in organizator lahko združite s številnimi moduli:

 • Registracija časa
 • Digitalne evidence in kontroling
 • ERP prodaja, nabava
 • CRM
 • Dokumentni sistem Therefore
 • Projekti

Celoten seznam podprtih modulov si lahko ogledate na spletni strani www.medic.si. Uporabite pa lahko tudi API vmesnik za izmenjavo podatkov med različnimi informacijskimi sistemi. Tako lahko zbrane podatke uvažate in izvažate intervalno ali online.

Še več informacij lahko najdete na spletni strani www.medic.si, kjer se lahko prijavite tudi na že omenjeni 30-dnevni brezplačni preizkus. Dodatna vprašanja pa naslovite na info@medic.si.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Medic sistemi d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Medic sistemi d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Medic sistemi d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več