Programska oprema
03.10.2006 11:32

Deli z drugimi:

Share

Pinnacle – 20. obletnica in naziv najboljše programske opreme

Pinnacle Systems, vodilni izdelovalec programske opreme za urejanje domačih video posnetkov, je ob 20. obletnici svojega strokovnega delovanja oznanil novo različico programske opreme Pinnacle Studio. V njej sta Studio Titanium, ki vključuje pomembne izboljšave in Special Anniversary Pack, ki uporabnikom ponuja še več novih učinkov in možnosti.

Pinnacle Studio, s posebnim paketom Special Anniversary Pack, je na voljo v treh različicah: Pinnacle Studio Titanium Edition, osnovni izdelek za enostavno shranjevanje posnetih spominov, Pinnacle Studio Plus Titanium Edition, za urejanje visoko kakovostnih videov s popolnim nadzorom in Pinnacle Studio MediaSuite Titanium Edition, za napredno urejanje videov, fotografij in zvočnih posnetkov. Tako Pinnacle Studio Plus, kot tudi Pinnacle Studio MediaSuite urejata v visoki ločljivosti (HD).

Vse tri različice Pinnacle Studio dopolnjuje Special Anniversary Pack, ki vsebuje:
– Pinnacle RTFX vol.1 in vol.2, z dodatnimi 49 naprednimi video učinki.
– Pinnacle Hollywood FX vol.1, ki ponuja 25 dodatnih tem ter več kot 400 profesionalnih prehodov.
– Pinnacle Premium Pack vol.1, ki vključuje 25 dodatnih orodij z DVD meniji, video naslovi in posebnimi zvočnimi učinki.

Podjetje Pinnacle pa je prejelo tudi posebno darilo. Video Panel pri združenju EISA (European Imaging and Sound Association) je namreč izbral različico Pinnacle Studio Plus Titanium Edition kot najboljšo programsko opremo za urejanje v obdobju 2006-2007 v Evropi (European Editing Software 2006-2007).

Cene in razpoložljivost
Pinnacle Studio Titanium Edition, Pinnacle Studio Plus Titanium Edition in Pinnacle Studio MediaSuite Titanium Edition bodo v Sloveniji na voljo pri distributerju Pinnacle opreme, v podjetju Domex d.o.o., in pri večjih trgovcih računalniške opreme. Priporočena maloprodajna cena za posamezne izdelke je sledeča:
Pinnacle Studio Titanium Edition: 10.800,00 SIT z DDV
Pinnacle Studio Plus Titanium Edition: 15.900,00 SIT z DDV
Pinnacle Studio MediaSuite Titanium Edition: 23.900,00 SIT z DDV


Prijavi napako v članku