Računalništvo, telefonija
11.06.2012 18:48

Deli z drugimi:

Share

Philipsove aplikacije Euro Cup 2012 in olimpijske igre

TP Vision, podjetje Philipsa in TPV Technology, ki skrbi za razvoj, izdelavo in prodajo Philipsovih televizorjev, v zbirko aplikacij za Philipsove pametne televizorje dodaja še tri nove. Oživeli sta nogometni aplikaciji Euro Cup 2012 News in Quiz. Prva uporabnikom postreže z najbolj aktualnimi novicami o letošnjem evropskem nogometnem prvenstvu, z drugo pa bodo nogometni navdušenci preverjali svoje znanje o nastopajočih nogometnih ekipah. S koncem julija bo oživela še aplikacija Olympic za spremljanje letošnjih poletnih olimpijskih iger v Londonu.
Philipsove aplikacije Euro Cup 2012 in olimpijske igre
Philipsove aplikacije Euro Cup 2012 in olimpijske igre

Na Philipsovih novejših televizorjih (2k9, 2k10, 2k11 in 2k12) na voljo brezplačni nogometni aplikaciji Euro Cup 2012 News in Quiz. S pomočjo prve aplikacije bodo nogometni navdušenci na tekočem z dogajanjem na letošnjem evropskem nogometnem prvenstvu, druga pa na zabaven način preveri znanje o nogometu in aktualnem prvenstvu.

Aplikacija Euro Cup 2012 News namreč ponuja najnovejše informacije o razporedu in rezultatih tekem, o posameznih nogometnih ekipah in njihovih članih, informacije o stadionih, na katerih se bodo odvijale tekme ter bogato foto galerijo. Tisti, ki so bolj vedoželjne narave, pa si lahko ogledajo tudi podatke o zgodovini evropskih nogometnih prvenstev. Za krajšanje časa med oglasi pa lahko uporabniki svoje nogometno znanje preverijo s fotokvizom, ki ga ponuja aplikacija Euro Cup 2012 Quiz.

Po koncu evropskega nogometnega prvenstva se bo športno vzdušje nadaljevalo s poletnimi olimpijskimi igrami v Londonu. Z vsemi ključnimi informacijami o nastopajočih, o rezultatih, o razporedu disciplin in o zgodovini olimpijskih iger pa bo lastnike Philipsovih pametnih televizorjev oskrbovala aplikacija Olympic.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku