Računalništvo, telefonija
17.08.2011 14:36

Deli z drugimi:

Share

Philips znova dobitnik kar štirih nagrad EISA

EISA, evropsko združenje za sliko in zvok, je letos za inovativnost znova nagradilo kar štiri Philipsove izdelke s področja domače zabave. Philipsovi televizorji Smart LED serije 9000 so prejeli nagrado za najboljši 3D evropski televizor 2011-12, televizorji Philips Econova ECO Smart LED so postali najbolj "zeleni" oziroma eko evropski televizorji 2011-12, za najboljši evropski komponentni sistem je bil okronan Philipsov Wi-Fi Multiroom Hi-Fi sistem MCi8080 z NP3700, prestižno nagrado za najboljši evropski sistem hišnega kina pa je prejel Philipsov SoundHub HTS9221 domači kino sistem.
Philips_9000_Series_Smart_LED_TV_EISA_Award
Philips_9000_Series_Smart_LED_TV_EISA_Award

Najboljši evropski televizor Philips Smart LED serije 9000 je žirijo EISE prepričal zaradi vrhunske kakovosti slike, ki je zahvaljujoč tehnologiji Full HD popolnoma čista in jasna. Zaradi filtra “Moth Eye” je zaslon teh televizorjev skoraj popolnoma neodseven, kar zagotavlja čistost barvnih odtenkov, še posebej temnih. 180-stopinjski vidni kot zaslona in inovativna tehnologija 3D Max pa zagotavljata zares nepozabne filmske trenutke, saj televizorji Philips Smart LED serije 9000 omogočajo ogled 2D vsebin v tehniki 3D s samodejnim prilagajanjem globine in višine podnapisov.

Televizor Philips Econova ECO Smart LED je namesto iz plastičnih delcev izdelan iz aluminijevih materialov, ki jih je možno ponovno uporabiti. Econova ECO Smart LED odlikuje tudi izjemna energijska varčnost tako v vkopljenem kot izklopljenem stanju. Ko uporabnik televizijo ugasne, ta ne porablja nobene električne energije več. Zelo uporabna pa je tudi funkcija, ki po pretečenih štirih urah samodejno ugasne televizor.

Philipsov Wi-Fi Multiroom Hi-Fi sistem MCi8080 z NP3700 si je naziv najboljšega evropskega komponentnega sistema prislužil zaradi produkcije kristalno čistega zvoka in interaktivne uporabe. Komponentni sistem je opremljen z najnovejšimi ClariSound zvočniki, ki zaradi inovativne oblike ohranjajo vso bogastvo skladb, vključujoč najmanjše zvočne podrobnosti, kot so si jih zamislili glasbeni ustvarjalci. Na Philipsovem Multiroom Hi-Fi komponentnem sistemu lahko uporabniki poslušajo glasbo kar neposredno iz katerekoli naprave v stanovanju, ki podpira Wi-Fi povezavo. Zahvaljujoč Philipsovi aplikaciji MyRemote pa je Multiroom Hi-Fi komponentni sistem možno upravljati tudi s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in drugimi pdobnimi napravami.

Najboljši evropski hišni kino sistem Philips SoundHub HTS9221 pa po mnenju žirije EISA predstavlja izdelek, ki hkrati ponuja vrhunsko kinematično/filmsko izkušnjo kot tudi vrhunsko zvočno doživetje. Zaradi zvočnikov, ki so izdelani iz titana, se ta hišni kino sistem ponaša z izjemno odpornostjo na zvočna popačenja in resonanco, kar prinaša kristalno čist zvok z vsemi podrobnostmi. Vgrajeni 3D Blu-ray predvajalnik skrbi za visoko ločljivost slike in pričara resnično doživetje 3D filmov. Zahvaljujoč aplikaciji Smart TV pa nepozabnim filmskim večerom kar ne bo videti konca, saj uporabnikom omogoča dostop do številnih spletnih video vsebin, kot tudi do avdio ali video vsebin, shranjenih na prenosnem ali tabličnem računalniku in pametnem telefonu. Za uživanje ob najljubših skladbah pa je sistemu dodana tudi priklopna postaja za Applove napravice.

Philips je doslej osvojil že 26 EISA nagrad, vključno s tremi nagradami za zelene (green) izdelke in 18 nagrad za TV leta.

Nagrade EISA so izbrane vsako leto s strani odbora predstavniko več kot 50 priznanih revij s področja foto, avdio, video, domači kino in mobilne elektronike iz 20 evropskih držav. Vse komisije delujejo ločeno po pogodbi z Evropskim združenjem za sliko in zvok (European Imaging & Sound Association). Nagrade EISA bodo Philipsu uradno podelili na slavnostnem dogodku sejma IFA v Berlinu v začetku septembra.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku