Računalništvo, telefonija
22.11.2012 16:34

Deli z drugimi:

Share

Philips z najširšo ponudbo televizorjev v segmentu hotelirstva in zdravstva

TP Vision, proizvajalec Philipsovih televizorjev, je jeseni predstavil prenovljeno in razširjeno linijo petih serij televizorjev Philips Hospitality, ki bo zadovoljila naraščujoče potrebe na področju hotelirstva in zdravstva. Odlikuje jo sodoben in izjemno tanek dizajn, vrhunska kakovost slike in inovativna, okolju prijazna osvetlitev LED. Televizorji se pohvalijo tudi z naprednimi tehnološkimi rešitvami, ki hotelirjem ali zdravstvenim ustanovam zagotavljajo preprosto in časovno učinkovito upravljanje z nastavitvami.
Philips z najširšo ponudbo televizorjev v segmentu hotelirstva in zdravstva
Philips z najširšo ponudbo televizorjev v segmentu hotelirstva in zdravstva

Linija Philips Hospitality obsega pet serij televizorjev: EasySuite, EasySuite+, PrimeSuite, MediaSuite in Signature. Pri njihovem oblikovanju so pri TP Vision imeli v mislih kakovostno zadovoljevanje potreb gostov, kot tudi stroškovno učinkovitost na strani izvajalcev storitev. Zato so televizorji Philips Hospitality opremljeni z aplikacijami, ki znižujejo stroške, hkrati pa nihove aplikacije hotelirjem in zdravstvenim ustanovam omogočajo dodatne možnosti za ustvarjanje prihodkov.


Aplikacija SmartInstall tako na izjemno preprost način omogoča upravljanje z nastavitvami in vzdrževanje le z enim daljinskim upravljalnikom, kar ponudnikom privarčuje veliko časa, ki bi ga sicer porabili z nastavitvijo funkcij v vsaki sobi posebej.


Za vidnejše znamčenje hotelske ali zdravstvene ponudbe in za personalizirano podajanje informacij gostom oz. bolnikom poskrbi aplikacija SmartInfo, k večjemu udobju gostov in k bolj domači uporabniški izkušnji pa doprinese aplikacija MyChoice, ki omogoča nakup ali prenos dodatnih televizijskih vsebin s spleta ali različnih naprav, kot so tablični ali prenosni računalniki in pametni mobilni telefoni.

Prenovljeno in razširjeno linijo televizorjev Philips Hospitality sestavlja pet serij televizorjev. Serije PrimeSuite, MediaSuite in Signature edine v tej liniji podpirajo uporabo spletnega portala Smart TV, ki ponuja dostop do številnih vsebin (videoteke, elektronska pošta, mediateke) in aplikacij, kot sta YouTube in Facebook. Obenem pa so opremljeni tudi z aplikacijo SimplyShare, ki omogoča neposreden prenos digitalnih vsebin, kot so filmi, glasba in slike, z mobilnih naprav.

Seriji PrimeSuite in MediaSuite se pohvalita tudi z aplikacijo Appcontrol in z vgrajeno tehnologijo IPTV, ki omogoča Wi-Fi povezljivost brez dodatnih zunanjih naprav, medtem ko Appcontrol hotelirjem omogoča preprosto prilagajanje ponudbe za različne prostore.


Serija televizorjev Signature zadovolji potrebe najbolj zahtevnih gostov, saj jih odlikuje vrhunska kakovost slike, funkcionalnost 3D tehnologije in napredna tehnologija Ambilight, ki skrbi za očem bolj prijetno gledanje.


Posebnost linije Philips Hospitality predstavlja serija televizorjev EasySuite+, ki je namenjena tudi uporabi v zdravstvenih ustanovah, kot so bolnišnice ali domovi za starejše občane. Serija se ponaša z izjemno širokim zornim kotom zaslona, ki omogoča gledanje televizije iz različnih položajev v sobi, s posebnim daljinskim upravljalnikom, ki preprečuje nenamerno preklapljanje kanalov televizorjev v drugih sobah, upravljalnik pa je narejen iz materialov, ki omogočajo vzdrževanje visokih higienskih standardov. Za preprečevanje hrupa imajo televizorji serije EasySuite+ vgrajene posebne vtičnice za slušalke, združljivi so z blazinami z vgrajenimi zvočniki, omogočajo pa tudi povezavo s sistemi za klicanje medicinskih sester. Serija EasySuite+ je na voljo v črni ali beli v velikosti zaslona 22, 26, 32 ali 42 palcev.

Hotelirje bo navdušila tudi serija televizorjev EasySuite, ki se ponaša s preprostim in izjemno tankim samostoječim dizajnom zaslona, kakovostno sliko in digitalnim prenosom televizijskih programov. Televizorji podpirajo tudi prenos video in avdio vsebin preko USB naprav.

Linija televizorjev Philips Hospitality bo v Evropi na volju v prihajajočih dneh.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku