Hi-fi sistemi
19.04.2014 06:20

Deli z drugimi:

Share

Philips Xenium W6618: Mobilnik z dvomesečno avtonomijo!

ametni mobilni telefon Philips Xenium W6618 se lahko pobaha tako z dolgo avtonomijo delovanja kot hitrim polnjenjem!
ametni mobilni telefon Philips Xenium W6618 se lahko pobaha tako z dolgo avtonomijo delovanja kot hitrim polnjenjem!

Avtonomija delovanja postaja vse večja težava proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov, saj ta zaradi številnih elektronskih pripomočkov le redkokdaj preseže en dan. Inženirji podjetja Philips pa so s pripravo mobilnika Xenium W6618 dokazali, da je mogoče občutno povečati avtonomijo mobilnikov s pravo zasnovo in zmogljivo baterijo. Njihov novi izdelek z baterijo kapacitete 5.300 miliamper ur lahko namreč z enim polnjenjem doseže do 66 dni avtonomije v pripravljenosti oziroma 33 ur avtonomije pogovorov.

Izjemna avtonomija delovanja pametnega mobilnega telefona Philips Xenium W6618 je navdušila mnoge, saj za prikazovanje slik uporablja zaslon s kar 5-palčno (12,7-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 960 x 540 slikovnih točk. Preostala strojna oprema pa obsega 4-jedrni procesor MediaTek frekvence 1,3 gigahercev, gigabajt sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov, ki ga lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD. Na novincu je prednameščen sistem Android 4.2 Jelly Bean, v debelino pa meri kar zavidljivih 11,6 milimetrov.

Pametni mobilni telefon Philips Xenium W6618 je trenutno naprodaj le na Kitajskem, zanj pa je v prosti prodaji potrebno odšteti preračunanih 200 evrov. Trenutno še ni znano, ali bo novost mogoče kupiti tudi v Evropi.

Vas zanima več iz te teme?
hišni kino

Prijavi napako v članku