Življenjski slog
15.05.2021 17:28

Deli z drugimi:

Share

PayPal z novo provizijo

Če ste uporabnik PayPal-a potem pozor. V podjetju so se namreč odločili, da bodo začeli zaračunavati provizijo uporabnikom, ki njihovih storitev ne uporabljajo redno.

Vsi, ki uporabljate PayPal, ste zagotovo okrog 7. maja prejeli e-poštno obvestilo o spremembi pogojev uporabe. Mnogi ste ga prezrli, a pozor, gre za pomembno obvestilo za vse, ki svojih uporabniških računov ne uporabljate prav pogosto.

Nadomestilo oziroma ležarin v višini 10 € bo doletela račune, ki v zadnjih 12 mesecih niso opravili nobenega nakupa ali donacije, niso poslali ali dvignili denarja ali pa se preprosto niso prijavili.

Ampak ležarina ne bo zaračunana vsem uporabnikom, četudi niste aktivni. Ta bo namreč zaračunana samo tistim, ki imajo na računu sredstva (npr. če imate na računu 100 €, vam bodo po enem letu trgali znesek v višini 10 € – vaše končno stanje bo 90 €). Prav tako pa ne bodo zneska odšteli na način, da bi bilo vaše stanje negativno (npr. če imate na računu 5 € in ga ne uporabljate eno leto, vam bodo trgali zgolj 5 € – vaše končno stanje bo 0 €).

“Varni” so tudi uporabniki, ki na PayPalovem stanju nimajo niti centa. Tudi tem ne bo obračunana ležarina.

Vsem uporabnikom, ki jih bo morda doletelo omenjeno nadomestilo, bo podjetje še enkrat poslalo obvestilo v mesecu novembru.


Prijavi napako v članku