CSI d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI84664649
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5314950000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 0208 5001 3180 434
Ustanovitelj:
Jože Oven

Ali ste strokovnjak in iščete zanesljivo ter funkcionalno CAD/CAM/ERP rešitev? Je vaše podjetje ravno na prehodu v industrijo 4.0 in ne zaupate obstoječi programski opremi? Podjetje CSI d.o.o. je slovenski distributer za vrhunsko CAD/CAM programsko opremo TopSolid. Večina CAD programske opreme sloni na zastareli arhitekturi. Svetovna pandemija je prav tako izpostavila nekatere pomanjkljivosti obstoječih delovnih procesov in podporne programske opreme.

Tu nastopi programska oprema TopSolid, ki je več kot le integrirana CAD/CAM programska oprema. Je popolno digitalno okolje za preobrazbo digitalne industrije, saj zagotavlja medsebojno povezanost od zasnove do izdelave. Prisotna je v vseh vodilnih industrijah. Njihova vizija se je preko uradnega slovenskega distributerja, CSI d.o.o., razširila tudi med številna slovenska podjetja.

Kaj odlikuje TopSolid programsko opremo?

Francoska inovacija zajema različne industrijske rešitve, od splošnih in mehansko usmerjenih do specifičnih delovnih rešitev, kot so obdelovanje lesa, izdelava orodij in podobno. Numerične funkcije in različni krmilniki skrajšajo obdelovalni čas in s tem znižajo stroške izdelka, hkrati pa ohranijo njegovo vrhunsko kakovost.

Napreden uporabniški vmesnik združuje CAD storitve za načrtovanje ter CAM orodja za upravljanje vseh postopkov obdelave. V industriji se morate držati vodila »čas je denar«, zato mora biti CAD/CAM programska oprema učinkovita, enostavna za uporabo in pregledna.

Podjetja se dnevno soočajo z izzivi pri upravljanju CAD/CAM podatkovnih baz. Težava je v neustrezni programski opremi, ki še vedno zahteva ročno posredovanje uporabnika. Ročno delo pa je dovzetno za številne napake. Podjetje TopSolid SAS je programsko opremo zasnovalo na sistemu PDM z integriranim strežnikom za arhiviranje celotne CAD/CAM podatkovne baze. Med uporabo CAM/CAD funkcij se v ozadju izvajajo PDM funkcije, ki uporabnikom omogočajo prijavo ali odjavo projektov in datotek ter funkcijo lokalnega koša. Uporabniki, ki ne uporabljajo CAD programske opreme, imajo vseeno na voljo brskalnik PDM Explorer, ki dovoljuje raziskovanje datotek v podatkovnih bazah.

Za še več podrobnosti o CAD/CAM programski opremi TopSolid se obrnite na uradnega slovenskega distributerja CSI d.o.o. Obiščite njihovo spletno stran, pokličite na telefonsko številko 01 505 21 40 ali pa jih kontaktirajte na csi@siol.net.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja CSI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CSI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.