Cambium Networks

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom,
  • +44 1364 655500
  • www.cambiumnetworks.com/
Zavezanec za DDV:
DA

Internet je vozlišče inovacij in temelj sodobne družbe. Okolja, kjer je internet prosto dostopen in zanesljiv, beležijo nepredstavljiv razvoj. Internetna dostopnost pa ni samoumevna. To želijo spremeniti v podjetju Cambium Networks, ki si je kot misijo zadal razvoj in uvajanje brezžičnih rešitev, ki zagotavljajo izjemne uporabniške izkušnje.

Cambium Networks že zdaj brezžično povezuje več kot milijon uporabnikov po svetu. Njihov brezžični portfelj uporabljajo komercialni in državni omrežni operaterji ter ponudniki širokopasovnih storitev. Pohvalijo se lahko z enotno omrežno arhitekturo, ki pokriva fiksno brezžično povezavo in Wi-Fi. Tako lahko Cambium Networks operaterjem in ostalim ponudnikom omogoča doseganja gigabitne hitrosti z minimalnim spektrom.

Cambium Networks ruši status quo

Podjetje je bilo ustanovljeno pred komaj desetimi leti. V tem času je število zaposlenih naraslo na več kot 700, njihova mreža partnerjev pa se razprostira čez več kot 11.000 kanalov. Od leta 2011 so razposlali več kot 11 milijonov kosov omrežne opreme.

Širokopasovni magnat je kot rečeno zaslužen za brezhibno povezanost sodobne družbe. Njihove rešitve pronicajo do končnih in poslovnih uporabnikov preko (brezžičnih) internetnih ponudnikov (ISP), poslovnih telcom ponudnikov, omrežnih sistemskih integratorjev in zasebnih varnostnih ponudnikov.

Ideja. Inovacija. Brezkompromisna izvedba.

Slaba uporabniška izkušnja je enako kot nepovratna vozovnica za končne uporabnike. Ker je izbire na pretek, bodo nezadovoljni uporabniki zelo hitro preskočili ograjo k najbližjemu internetnemu ponudniku, ki obljublja zanesljivejšo internetno izkušnjo.

Cambium Networks priporoča, da razdrobite svojo ponudbo, ki ne sme temeljiti samo na hitrosti. Njihova tehnologija vam omogoča, da poenostavite operacije in upravljanje celotnega robnega omrežja preko ene same naprave.

Uporabniška izkušnja ni edini faktor, ki lahko vpliva na rezultate. Podjetja in ponudniki upravljanih storitev (MSP) izpostavljajo, da ima slaba povezljivost enak vpliv kot slaba uporabniška izkušnja. Ponudniki se na dnevni ravni srečujejo z novimi tehnologijami in napravami, ki posledično povečujejo povpraševanje po pasovni širini in potrebo po manjših zakasnitvenih časih. Internetna arhitektura LAN/WAN Cambium Networks poenostavlja in varuje povezljivost. Hkrati je primerna za vse velikosti podjetij in ima možnost prilagajanja glede na razvoj potreb.

V podjetju Cambium Networks pravijo, da mora biti povezovanje preprosto, varno in stroškovno učinkovito. Na spletni strani www.cambiumnetworks.com lahko odkrijete, kako lahko v svojo ponudbo dodate dosledno visoko zmogljivo omrežje z nizkimi stroški upravljanja.


Deli z drugimi:

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice