BONAJO d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje
  • 040 514 750
  • bonajo@bonajo.si
  • www.bonajo.si
  • Ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 91517214
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2147483647
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 8687 302
Osnovna dejavnost:
G46.190 Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov
Ustanovitelj:
Bogdan Jordan

Uradni zastopnik INTEX Technologies

INTEX Technologies podjetje je med velikimi proizvajalci pomemben udeleženec v svetu zabavne elektronike in sektorju tehnologije. Intex se s svojo zelo kvalitetno in uveljavljeno blagovno znamko ter prisotnostjo v več kot 63 državah uvršča na zemljevid kot distributer svetovnih razsežnosti na področju zabavne in potrošniške elektronike ter opreme.

INTEX Technologies se uvršča v ISO 9001:2008 standardizirano podjetje in skrbi za trge v številnih državah in mestih po vsej jugovzhodni Aziji, GCC, Arabiji, Afriki, Latinski Ameriki, Evropi in CIS regiji. INTEX Technologies Dubaj je usmerjen predvsem v hitro rastoči razvoj tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov z možnostjo dvojnega spomina. To je samo odskočna deska za širitev INTEX obzorja.


Za kaj se zavzema Intex?


Gre za človeško prizadevanje, da izboljšajo prihodnje bivanje in življenje. INTEX beleži nenehno rast in napredovanje v različnih državah, tudi s svojimi poslovalnicami in prisotnostjo v Indiji, Avstraliji, Kitajski, Hong Kongu in Združenih arabskih emiratih.

V želji in duhu po še večji prepoznavnosti blagovne znamke v mednarodnem okolju je INTEX vstopil na trg Južne Afrike in Nigerije, za prihodnja leta pa je v načrtu je širitev poslovanja v Rusijo. Močna tehnična služba v Indiji, ZAE in na Kitajskem, ki je dobro opremljena s sodobno opremo in visoko usposobljenim kadrom, ki skrbi za razvoj izdelkov, tehničnih specifikacij in zahtev uporabnikov, primerjalno analizo kakovosti, stopnjevanje, tehnološki razvoj, projekcije itd.

Prodajni kanal je usmerjen prek mreže trgovcev na drobno, prodajalcev in distributerjev. INTEX Technologies bo sledil razvojem, njegova vizija je izboljšanje kakovosti življenja s pomočjo tehnologije in tako postati globalno prepoznavna blagovna znamka.

Neprestano vlaganje v razvoj in rast blagovne znamke Intex se odraža tudi v številnih priznanjih s področja IT strokovnjakov, strokovnih revij, potrošnikov in partnerskih kanalov ter v visokih uvrstitvah na različnih lestvicah in prejetih nagradah v preteklih letih.


Deli z drugimi: