Programska oprema
02.11.2006 08:31

Deli z drugimi:

Share

Panda Software je sklenila posel s Softonic

Panda Software, evropski razvijalec varnostnih rešitev in Softonic, glavni portal za nameščanje programske opreme v Španiji in Latinski Ameriki, sta podpisali globalni sporazum o sodelovanju, ki omogoča uporabnikom Softonica koristi, ki jih ponujajo Panda Software rešitve.

Preko tega sporazuma je Panda Software postala Softonicov Antivirus Premium Security Partner za svoje varnostne kanale. Softonic ponuja uporabnikom vse informacije, ki jih potrebujejo o virusih in ostalih vrstah internetnih groženj.

“Sporazum s Softonicom, enim izmed največjih portalov za nameščanje programske opreme, nam pomeni veliko, saj omogoča, da svojo varnost in tehnologijo naših rešitev približamo milijonom uporabnikov po svetu in jim pomagamo narediti internet varnejši,” je povedala Yolanda Ruiz, direktorica strateških povezav pri Panda Software.

Računalniki so polni pomembnih informacij, osebnih podatkov, gesel, bančnih računov, številk kreditnih kartic, privatnih dokumentov, fotografij, itd. Pomembno je, ne samo za Softonic uporabnike, ampak tudi ostale internetne uporabnike, da zagotovijo popolno zaščito svojih računalnikov.

Prek novih varnostnih kanalov se bodo uporabniki naučili zaščititi se pred sleparstvi, dostopali bodo do vseh informacij o virusih in vohunskih programih: kaj so, kako delujejo in kako jih odstraniti. Prav tako bodo popolnoma brezplačno skenirali in dezinficirali svoje računalnike, s Panda ActiveScan, da bi ugotovili ali so žrtve škodljivih napadov.

Jaime Jiménez, vodja marketinga pri Softonic International, pojasnjuje “poslanstvo Softonica je zagotoviti našim uporabnikom informacije in orodja, ki jih potrebujejo, da bi čimbolje izkoristili funkcionalnosti svojih računalnikov in interneta z maksimalno varnostjo. Naši uporabniki, ki jih je preko 7 milijonov po vsem svetu, so glavni razlog, da smo sklenili ta pomemben sporazum in tako skušali storili nekaj v smeri zmanjšanja nevarnosti interneta. S sodelovanjem vodilnih, kot je Panda Software, bo Softonic lahko najboljši vir varnostnih informacij in rešitev za domače uporabnike uporabnike manjših pisarn.”

Uporabniki, ki dostopajo do varnostnega kanala, lahko kupijo ESD različico Pandinih produktov, ali si namestijo brezplačno preizkusno različico.

Santiago Arahó, prodajni strokovnjak pri Softonic-u poudarja: “Pandin izbor produktov v Softonicovem varnostnem kanalu oskrbuje uporabnike z večfunkcijskimi rešitvami za zaščito računalnikov. Panda produkti ponujeni pri Softonic-u vsebujejo različne nivoje zaščite, številne licence, podporo za vse operacijske sisteme in možnost nakupa licenc za od 1-12 mesecev.”


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več