Programska oprema
16.02.2007 06:34

Deli z drugimi:

Share

Panda MobileSecurity – Beta

Panda Software predstavlja beta različico Panda MobileSecurity, rešitve za zaščito pametnih telefonov, ki temeljijo na operacijskem sistemu Symbian Series 60. To novo varnostno orodje ponuja zaščito za omenjene naprave v realnem času pred virusi, trojanci, črvi, ipd. s pregledovanjem notranjega pomnilnika, pomnilniških kartic ali celotnega sistema. Končna različica proizvoda bo vključevala avtomatične posodobitve in celovito tehnično podporo, vključno s storitvijo SOS-Virus za analizo sumljivih datotek. Beta različica Panda MobileSecurity se lahko brezplačno pretoči z naslova : http://www.pandasoftware.com/download/beta/empresas/info_mobile.htm

Aplikacija deluje brez vplivanja na uporabo telefona in pregleduje vse prihajajoče postavke prek kateregakoli kanala. Panda MobileSecurity se lahko prilagaja z vrsto varnostnih nastavitev, dostopnih na vmesniku, enostavnem za uporabo.

Vse, kar doseže telefon, kot so sporočila, datoteke, vizitke vCard, ipd. se pregleda, da se prepreči okužba preden se namestijo, in sicer ne glede na to, kako pride – pred e-pošte, sporočil MMS, infrardečih ali Bluetooth povezav. Zaščita je za uporabnike povsem transparentna.

Grožnje mobilnim telefonom so prešle od teoretičnih možnosti do realnosti. Zmožnost družin, kot sta Cabir ali Commwarrior, da povzročita neuporabnost mobilnih telefonov, je pripeljala do stanja, ko so zaščitni sistemi bistveni.

Beta različica Panda MobileSecurity je dostopna brezplačno na območju beta Pandinega spletnega mesta. S preizkusom različice bodo uporabniki lahko igrali aktivno vlogo v razvoju in certifikaciji proizvoda, tako da pošljejo vse predloge in komentarje na beta@pandasoftware.com. Ko se registrirajo v beta območju Pande Software, lahko uporabniki dostopijo do uradnih različic programov v končnih stopnjah razvoja. Beta različice dajejo uporabnikom možnost, da testirajo funkcionalnost proizvodov in identificirajo možne probleme. Istočasno ponudijo kanal za zbiranje predlogov in potreb od uporabnikov.

Prednosti registracije v območju beta Pande Software:
– Pandi Software boste lahko ponudili predloge za izboljšanje proizvodov, ki jih preizkusite.
– Boste med prvimi, ki dostopijo do zadnjih različic varnostnih rešitev Pande Software in z nami delili vaše izkušnje.
– Brezplačna tehnična podpora preko e-pošte za čas trajanja obdobja beta.


Prijavi napako v članku