Računalništvo, telefonija
Monitorji
Poslovne rešitve
27.12.2021 14:28
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panasonic je izvrstno serijo 4K Pro zaslonov razširil še z interaktivnimi različicami

Podjetje je neodgovorno, če ne izkoristi prednosti tehnologije zaslona na dotik za privabljanje potrošnikov in dvigovanje učinkovitosti zaposlenih.
Panasonic je še dodatno popestril trg interaktivnih zaslonov. Že tako impresivno družino profesionalnih zaslonov 4K serij SQE1 in CQE1 so dodatno razširili z interaktivnimi različicami.
Panasonic je še dodatno popestril trg interaktivnih zaslonov. Že tako impresivno družino profesionalnih zaslonov 4K serij SQE1 in CQE1 so dodatno razširili z interaktivnimi različicami.

Interaktivni zasloni so v zadnjih letih hitro napredovali, kar pomeni, da so postali ugodnejši, dostopnejši, zanesljivejši in zmogljivejši. Rezultat je razširjena raba na vseh poslovnih področjih, od komunikacije in prodaje do ustvarjanja in oblikovanja.

Panasonic je še dodatno popestril trg interaktivnih zaslonov. Že tako impresivno družino profesionalnih zaslonov 4K serij SQE1 in CQE1 so dodatno razširili z interaktivnimi različicami. Premium InGlass in Infrared interaktivni zasloni bodo na voljo v seriji SQE1, zbirki 4K UHD LCD zaslonov z visoko svetilnostjo in vzdržljivostjo. Odlikuje jih še napredna povezljivost in nabor funkcij, zaradi katerih so najpogosteje uporabljeni v sejnih sobah na vodstveni ravni. Infrared multi-touch zasloni na dotik bodo na voljo v seriji CQE1. Zasnovani so za stroškovno učinkovito uporabo v izobraževanju. Na voljo so v velikostih od 55 do 86 palcev.

Interaktivni zasloni InGlass in Infrared podpirajo do 20 točk dotika za hitrejše in učinkovitejše skupno delo, ločljivost 4K Ultra HD, realistično izkušnjo pisanja in možnost razdeljenega zaslona (4 ali 9). Zasloni InGlass so idealni v svetlih okoljih, kot so konferenčne sobe. Opremljeni so s 3-milimetrskim kemično obdelanim zaščitnim steklom z vgrajeno zaščito proti bleščanju, hkrati pa omogočajo izjemno natančno pisanje s peresom in razlikovanje med uporabo prstov, peresa in radirke.

Zasnovana za sodelovanje

SQE1-IG in SQE1-IR sta zasnovana za 24-urno delovanje v sodobnih sejnih sobah in konferenčnih prostorih. Zagotavljajo vrhunsko svetlost 500 cd/m2 za jasno gledanje v velikih notranjih prostorih. Za enostavno sodelovanje lahko SQE1-IR z vgrajeno režo Intel® SDM povežete s Panasonic brezžičnim predstavitvenim sistemom PressIT. Kadar je zaželena brezžična 4K rešitev, se lahko SDM reža uporabi tudi za popolno integracijo brezžične predstavitvene rešitve Cynap Pure BYOD WolfVision.

Zasnovan za izobraževanje

CQE1-IR interaktivni zaslon zagotavlja odlično izkušnjo gledanja iz katerega koli položaja z ločljivostjo 4K in svetlostjo 400 cd/m2. Brez težav bo prenesel vsakodnevno obremenitev. Tudi po neprekinjenem 16-urnem delovanju bo interaktivni zaslon ostal zanesljiv. Predstavlja najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, piko na i pa dodajo še različne možnosti povezovanja, ki zaslon naredijo resnično vsestranski.

Za še več informacij o novih Panasonic interaktivnih zaslonih obiščite spletno stran www.vibor.si.

Vas zanima več iz te teme?
zasloni interaktivni zaslon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več